Prejeli smo priznanje Microsoftov Partner leta 2022 za Slovenijo!

Prejeli smo priznanje Microsoftov Partner leta 2022 za Slovenijo!

29. 06. 2022 B2, Office 365

Z velikim veseljem sporočamo, da smo prejeli prestižno nagrado Microsoftov Partner leta 2022 za Slovenijo. 

B2 IT_Microsoft Partner of the Year 2022 Slovenia

Nagrada ponazarja konkurenčno svetovno priznanje odličnosti med Microsoftovimi partnerji. Program Microsoft Partner of the Year Awards je priznanje za partnerje, ki so razvili in ponudili izjemne tehnološke rešitve, zasnovane na najnovejših Microsoftovih tehnologijah. Dobitniki nagrad so izbrani partnerji, ki resnično izstopajo na uglednem področju in naše podjetje B2 IT je z vztrajnostjo, predanostjo, trudom in znanjem dokazalo, da sodi mednje. 

Naša ekipa je razvila aplikativno rešitev z M365 Power platformo in tako omogočila digitalizacijo procesa inšpekcijskega nadzora na terenu, kar je Inšpektoratu RS za delo omogočilo pregleden nadzor nad kršitvami in pohitreno delo.

Ob prejemu prestižne nagrade je Microsoft zapisal o nas sledeče:

 B2 IT je eden najbolj inovativnih partnerjev v slovenskem ekosistemu, ki je v proces implementacije vgradil sprejemanje in upravljanje sprememb, preden je to postala praksa v Microsoftu. Z uporabo Power Platform je B2 pomagal optimizirati procese svojih strank in tako Inšpektoratu RS za delo digitaliziral njihov proces na terenu, kar je privedlo do podatkov v realnem času in hitrega odločanja, kar je bilo ključnega pomena v času pandemije. Učinek te aplikacije je dal močno podlago, ki je omogočila digitalizacijo tudi drugih slovenskih vladnih subjektov. Za poslovne stranke so izvedli tudi številne delavnice z uporabo Power Platform in s strani udeležencev teh delavnic prejeli pozitivne povratne informacije. Njihov inovativni pristop (domača naloga za udeležence) je vzbudil zanimanje pri več kot 50% udeležencih, ki so oz. še bodo uporabljali platformo za optimizacijo svojih poslovnih procesov.

Zmagovalci bodo priznani na letošnji partnerski konferenci Microsoft Inspire, ki bo potekala med 19. in 20. julijem 2022. Kako se registrirati na konferenco, si preberite tu: Microsoft Inspire.

Nazaj