Ugodnosti, garancija in cenik

Popusti

Za samoplačnike – fizične osebe, upokojenci, študenti, brezposelni

Samoplačnikom nudimo popust v višini obračunanega 22% DDV.
Dodatni 5% popust ponujamo za udeležbo na naslednjem tečaju.

Za podjetja

Za zaključene skupine in večje število prijavljenih v redne termine tečajev nudimo ugodne količinske popuste. Pošljite povpraševanje ali nas pokličite.

izobrazevanje-samoplacniki

Ugodnosti

Brezplačne ugodnosti za vse udeležence tečajev

Priročnik vsebine tečaja

Vsak udeleženec tečaja prejme kvalitetno učno gradivo, ki zajema vsebine tečaja. Gradivo je napisano v obliki postopkov reševanja pogostih opravil in udeležencem koristi tudi po tečaju, pri samostojnem delu z računalnikom.

Oddaljena pomoč po tečaju

Vsi udeleženci tečajev imajo možnost brezplačne oddaljene pomoči, kadarkoli po izobraževanju. Pomoč omogoča hitre rešitve konkretnih problemov, razbremeni službo za podporo uporabnikom, podjetju zagotavlja bolj optimalno izrabo časa zaposlenih.

Petletni dostop do e-gradiv

Vsi udeleženci programov izobraževanja, za katere imamo razvita tudi e-gradiva, boste z udeležbo na izobraževanju prejeli tudi brezplačen petletni dostop do e-gradiv z obravnavano vsebino. S tem boste lahko še dodatno utrdili pridobljeno znanje.

100% garancija

Za udeležbo na računalniških tečajih ponujamo 100% garancijo na kakovost izvedbe, tako za posameznike kot zaključene skupine iz podjetij in organizacij.

Garancija za posamezne udeležence v rednih terminih

  1. Garancija s ponovno udeležbo: če se na tečaju v rednem terminu udeleženec ne nauči dovolj in nam to sporoči v roku treh mesecev, se ga lahko, po dogovoru z našim svetovalcem, ponovno brezplačno udeleži v naslednjem rednem terminu,
  2. Garancija z odstopom od tečaja: če udeleženec ugotovi, da v rednem terminu izvedeni tečaj ne izpolnjuje njegovih pričakovanj, ga lahko v roku prve tretjine preneha obiskovati in ga ni potrebno plačati.

Garancija za zaključene skupine iz podjetij in organizacij

  • Če bi se zgodilo, da ponujenega v ponudbi ne bi v celoti izpolnili in nam to v treh dneh po izvedbi izobraževanja pisno obrazložite, vam izvedenega izobraževanja ne bomo zaračunali.

Splošni pogoji               Cenik