Politika zasebnosti

Pravna obvestila, odgovornost in varovanje osebnih podatkov

Politika zasebnosti in pravna obvestila

Varstvo osebnih podatkov

Zagotavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007 in GDPR).

Katere podatke zbiramo

Ko se prijavite na B2 e-novice ali izpolnete kontaktni obrazec, v sistem vnesete svoje ime, naslov, (služben) e-poštni naslov in telefon, torej podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo. 

Podjetje B2 preko spletne strani lahko v anonimizirani obliki zbira tudi piškotke/podatke, ki jih uporabi za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije-remarketing. Več o piškotkih in njihovih nastavitvah si preberite na strani Piškotki.

S kakšnim namenom zbiramo osebne podatke

Namen zbiranja poslovnih podatkov na spletni strani www.b2.eu je poslovne oz. izobraževalne narave kar pomeni, da v primeru, ko izpolnete kontaktni obrazec z namenom poslovnega sodelovanja, se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije, vaše osebne podatke hranimo v naši bazi, na podlagi legitimnega interesa družbe. B2 v tem primeru obdeluje in hrani vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja in neposrednega trženja. 

V primeru, da se prijavite na naše e-novice, nam s tem dovolite, da vam periodično pošiljamo e-poštna sporočila (e-novice). Vaše podatke zbiramo na podlagi vaše izrecne privolitve, v skladu s smernicami evropske direktive GDPR, z namenom da personaliziramo vašo uporabniško izkušnjo in vam posredujemo vsebine, ki vas najbolj zanimajo, da izboljšamo izkušnjo na naši spletni strani ter da lahko stopimo v stik z vami.

Z e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Rok hrambe osebnih podatkov

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih. Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja. V tem primeru bomo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečili uporabo vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm idr.

Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani. Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo občutljivih osebnih podatkov (npr. številke kreditnih kartic ali drugih podatkov), ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran www.b2.eu gostuje na varnem spletnem strežniku in je podvržena rednim varnostnim pregledom (malware scanning).

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za B2 d.o.o. V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Pravna obvestila

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnem portalu www.b2.eu, so last B2 d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, vendar morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja B2.

Odgovornost

Po najboljših močeh se trudimo zagotavljati točne in ažurne podatke, objavljene na spletnem mestu www.b2.eu, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za objavljene vsebine. Spletne strani so informativne in spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Podjetje B2 ne sprejema odgovornosti za morebitno netočnost informacij ali škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Ne odgovarjamo za škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

B2 ne jamči in ne sprejema ali posreduje pritožb glede točnosti vsebin drugih spletnih mest, na katera kažejo morebitne povezave ali reference znotraj B2 spletnega mesta in ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih mestih.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo, dodamo ali odstranimo vsebino strani B2 spletnega mesta. Spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Kontakt

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov v družbi B2 d.o.o., nam lahko pišete na info@b2.eu.