10 varnostnih napotkov za zaposlene

Plakat in ohranjevalnik zaslona 10 napotkov za varnost

Bodi odgovoren »digitalec«. Zaščiti sebe in podjetje!

Pridobi e-plakat

KIBERNETSKI NAPADI

Je vaše podjetje naslednje?

Ste vedeli, da se je po poročanju Organizacije združenih narodov kibernetski kriminal, v času Covid-19, povečal kar za 600%? Tako že dolgo ni več vprašanje, ali je naša organizacija lahko tarča kibernetskega napada, vprašanje je samo še, kdaj pridemo na vrsto.

 

Vlagamo v IT varnostne rešitve in sisteme, kaj pa zaposleni?

Še tako dobri varnostni sistemi in IT tehnologija ne morejo zaščititi podjetja pred »napakami« zaposlenih. Potencialna škoda, tako finančna kot v obliki ugleda podjetja, je enostavno prevelika, da bi lahko tvegali.

Online trening je eden izmed najprimernejših načinov za osveščanje zaposlenih, hkrati pa nudi ažurno povratno informacijo o znanju in veščinah zaposlenih. Več o e-izobraževalnem programu Informacijska varnost si lahko preberete tukaj.

Osveščanje zaposlenih

Da boste z osveščanjem lahko začeli že danes, vam podjetje B2 IT podarja plakat in ohranjevalnik zaslona: Bodi odgovoren »digitalec«. Zaščiti sebe in podjetje!

Tako boste na preprost način ozavestili ključne korake in zmanjšali neavarnost kibernetskih nepridipravov.

Izobraževalni plakat z 10 ključnimi varnostnimi priporočili za zaposlene in ohranjevalnik zaslona lahko brezplačno prenesete ter ju uporabljate v svojem podjetju.

 

 E-plakat in ohranjevalnik zaslona

Izpolnite obrazec in si brezplačno prenesite e-plakat: 10 varnostnih napotkov za zaposlene.