Pričevanja

Pričevanja

Ko smo v Skupini Panvita zaznali potrebo po učinkovitejšem orodju za interno komunikacijo in se odločili za MS Teams je bila odločitev, da to naredimo s partnerjem B2 IT, pravilna. Ekipa B2 IT strokovnjakov nas je celovito podprla v vseh korakih vpeljave. Na začetku so nam s coaching delavnicami za upravo, vodje oddelkov in IT pomagali postaviti smiseln ekosistem ekip, kanalov in zavihkov z ostalimi orodji. Nato so posebej za naše podjetje izdelali metodologijo in pravila uporabe teh orodij, čemur so sledila zelo dobro pripravljena izobraževanja končnih uporabnikov.

Več
Testimonial
Simon Ravnič

pomočnik predsednika uprave, Panvita d.d.

Kvalitetno so nas naučili s spletnim orodjem Teams. Prijazno strokovno in z veliko energije.

Testimonial
Davor Kozmus

sekretar, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Praktičnost, dober prikaz funkcionalnosti, razumljivost. Pri svojem delu mi bo pridobljeno znanje prišlo prav, saj delam v helpdesk-u. Vsekakor bi delavnico priporočal - kar vsem zaposlenim.

Testimonial
Zoran Polič

Sistemski administrator, Ministrstvo za javno upravo

Priporočam, zanimivo, nova orodja, novi pristopi; prihodnost je že danes tu.

Testimonial
Robert Verbovšek

Komercialist na terenu, Fuchs Maziva LsL

Tečaj je bil zelo dobro izpeljan. Predavateljica je bila zanimiva in je temo zelo dobro in zelo jasno podala. Pridobljeno znanje nam bo seveda prišlo zelo prav, saj se zaradi splošne svetovne situacije razširila uporaba takih orodij. Ker je tečaj tako dobro izpeljan, je primeren tako za začetnike kot tudi zahtevnejše uporabnike.

Več
Testimonial
Roteja Galvan

UKC Ljubljana

Pomembno nam je preskočiti na nov, sodobnejšji način komunikacije in dnevnega poslovanja, ki ga omogoča nova platforma Teams. Pri online izobraževanju mi je bilo všeč pregledno, optimalno hitro in sistematično uvajanje celotne platforme. Poleg omenjenega, pa predstavitev posameznih funkcionalnosti, reševanje obstoječih težav na že vpeljanih primerih iz podjetja in odgovori na vsa vprašanja, ki smo jih postavili tekom izobraževanja. Voditeljica Silvija se je super znašla tudi pri večjezičnih preskokih in vprašanjih, saj smo mednarodna skupina. Obenem pa je tudi z veliko mero potrpežljivosti reševala začetne tehnične in druge izzive. Pohvalim tudi B2, ki se je znal odzvati spremembam in podaljšati tečaj, zaradi izgubljenega časa namenjenega reševanju tehničnih detajlov. Obenem pa je ta točka tudi priložnost za rast in izboljšave na prihodnjih srečanjih.

Več
Testimonial
Tjaž Nemanič

Bayer d.o.o.

Tečaj je bil koristen, veliko orodij bom lahko uporabila pri svojem delu. Predvsem bodo Teamsi prišli prav pri organizaciji sestankov s kolegi iz tujine. Delavnico bi priporočila vsem, ki se pri svojem delu vključeni v projekte, pri katerih sodeluje več ljudi, saj lahko preko MC Teams zadeve uskladijo hitreje.

Več
Testimonial
Petra Cvetkova

Višji referent, DARS d.d.

Profesionalnost in sproščenost predavateljev. Posebej zanimiv je bil kreativen način podajanja znanja (ni bilo suhoparnega naštevanja in nizanja dejstev ali možnosti) in aktivnega vpletanja sodelujočih udeležencev pri aktivni uporabi naučenega na skupni platformi. Nova znanja bodo pomagala pri hitrejšem uvajanju novosti in novih načinov dela pri zaposlenih - tudi starejših. Delavnico močno priporočam vsem! Pridite na to izobraževanje - spravili vas bodo z dobro voljo in navdihnili z entuziazmom ter napolnili z znanjem. Slednjega boste lahko trosili še dolgo naokoli. :)

Več
Testimonial
Tomaž Vidic

Vodja oddelka, Ministrstvo za javno upravo

Čez noč se mi je model izvajanja treningov poslovnih veščin obrnil na glavo s Korona Situacijo :). Podjetje B2 mi je hitro priskočilo na pomoč in izkušeni svetovalci so me on-line kar najhitreje pripravili, da sem lahko čez 2 dni že odpeljala svoj prvi fantastični (po zaslugi B2) webinar preko programa MS Teams. Formula: B2 = Hitro, učinkovito in strokovno. Hvala B2 za to čudovito izkušnjo in zares ekspresno posredovanje pri mojem neznanju glede uporabe MS Teamsov. Odlični ste.

Več
Testimonial
Mirjana Sušnik

INSTITUCIO INSPIRARE

Znotraj Microsoft 365, ki ga v Porsche-ju že s pridom uporabljamo, je tudi orodje Power Automate (Flow), ki je namenjeno avtomatizaciji procesov. S podjetjem B2 že vrsto let odlično sodelujemo in tokrat smo z njimi sodelovali pri izdelavi prilagojenega in avtomatiziranega procesa potrjevanja dokumentov za vodje. Lahko pohvalim celotno sodelovanje, ki je bilo profesionalno in podprto s celovitimi storitvami (od svetovanja, izvedbe in usposabljanja).

Več
Testimonial
Sašo Dorniž

vodja Skupine IT, Porsche Slovenija d.o.o.