Partnerji
Partnerji

B2 d.o.o. je vodilno slovensko podjetje na področju računalniških usposabljanj, e-učenja, programske opreme, sistemskih rešitev in formalne izobrazbe. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989 z namenom pomagati ljudem, da s pomočjo informacijskih in komunikacijskih tehnologij (IKT) povečajo produktivnost, konkurenčnost in zadovoljstvo. 

V zadnjih nekaj letih se podjetje B2 osredotoča na razvoj spletnih in mobilnih aplikacij po meri za podjetja, ki uporabljajo sodobne tehnike, pri raziskovanju in implementaciji naprednih orodij za analizo podatkov ter pri ustvarjanju najsodobnejših vsebin za e-učenje.

Spletna stran: www.b2.eu

Podjetje CS Computer Systems d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Podjetje CS Computer Systems d.o.o. nudi integrirane informacijske storitve, ki zajemajo vse vidike informacijske tehnologije. V podjetju si prizadevajo razumeti poslovne potrebe strank ter jim svetovati glede poslovnih in tehnoloških rešitev, ki jim bo izboljšalo poslovanje.

Storitve podjetja CS Computer Systems d.o.o. zajemajo vse od analize stanja, načrtovanja, projektiranja, razvoja, testiranja in implementacije informacijskih sistemov, vključno z avdio in video sistemi ter njihovega kasnejšega vzdrževanja, nadgrajevanja ter svetovanja strankam o optimalni uporabi informacijskih tehnologij (IKT).

Spletna stran: www.cs.hr

PARTNERJI