Slab dan ali slaba izbira orodja | Office 365 članek

Slab dan ali slaba izbira orodja | Office 365 članek

04. 10. 2019 B2, Office 365

Predstavljajte si, da ste na pomembnem sestanku, kjer stranka od vas zahteva zadnjo verzijo ponudbe, ki ste jo poslali, vi pa v poplavi elektronske pošte ne najdete sporočila. Za pomoč se obrnete na sodelavca, najbolj verjetno po elektronski pošti, ki pa je ne opazi takoj.
Ko se sodelavec naposled le odzove in vam pošlje dokument, ugotovite, da verzija ni zadnja. Precej neprijetno, kajne?

Po sestanku se vrnete v pisarno in skušate pripraviti zapisnik, ki ste ga obljubili. Vendar vam sprotne naloge ter prioritetno neurejena opravila prekinejo tok misli. Ob koncu delovnega dne le najdete čas, da dokončate zapisnik. Skušate se spomniti vseh pomembnih informacij s sestanka, vendar vas spremlja občutek, da pa le niste navedli vsega dogovorjenega. Stranki ste poleg zapisnika obljubili še nekaj pomembnih datotek in ko želite vse skupaj poslati, se vam prikaže sporočilo, da je priponka prevelika. Tako kot večina, se znajdete po svoje in datoteke pošljete s pomočjo brezplačnih spletnih orodij. Tako, pa vam je le uspelo!

Pa je res? Pomislite, koliko časa ste izgubili na račun iskanja in neučinkovite komunikacije.

 

Na tej točki se sprašujete kaj delate narobe, gre lahko še slabše dan? V resnici pri vsemu delu primanjkuje le malo sistematizacije, optimizacije in avtomatizacije, da bi delo steklo tekoče. Večina podjetij tako že ima vsa potrebna orodja zakupljena, da doseže zgornje tri cilje, vendar ne vedo, kako jih uporabljati ali pa celo ne vedo, da imajo zakupljena. O čemu je govora? Govora je o Office 365, ki je Microsoftov skupek več kot 20 različnih orodij, ki se povezujejo skozi platformo Teams.

Vsa orodja so pripravljena, da je vaše delo najbolj optimalno in se vam ni potrebno ukvarjati z administracijo, saj imate podatke in orodja praktično na voljo kadarkoli in kjerkoli. Seveda se zgodba ne zaključi z Office 365. Potrebno je vedenje, kako orodja povezati v smiselno celoto, da tvorijo sodobno pisarno, ki omogoča zaposlenim na vsakem koraku, da svoje delo opravijo hitreje, bolj učinkovito, samostojno in bolj samozavestno.

S konceptom sodobne pisarne z Office 365 se lahko izognete marsikateri neprijetni situaciji v pomembnih trenutkih odločanja, saj je dostopna od kjerkoli in kadarkoli, omogoča enostavno deljenje in shranjevanje datotek in povezuje člane ekip znotraj in zunaj podjetja na ažuren in varen način.

Katera so top orodja v Office 365 s katerimi optimiziramo delo? Preverite 10. oktobra na brezplačnem webinarju.

 

Nazaj