TEAMS
Voden on-line tečaj

Novo v Sloveniji! Poudarek na treningu znanja in vaših primerih.

    Povpraševanje za skupine

Teams | Voden on-line tečaj

Vsebina prilagojena poslovnim uporabnikom za učinkovito delo z aplikacijo Teams

Teams

Teams je aplikacija znotraj paketa Microsoft 365, ki je nepogrešljiva pri sodelovanju ter delu v podjetju in znotraj timov.

Vsebina izobraževanja:

 • ekipe in kanali v Teamsu,
 • pogovor in klepet,
 • hkratno delo na dokumentih,
 • vodenje sestankov,
 • organiziranje opravil v ekipi,
 • upravljanje zapiskov.

Preberite članek, kako vzpostavite delovno okolje s pomočjo orodja Teams.

Voden on-line tečaj

Voden on-line tečaj je sodobna in učinkovita oblika izobraževanja preko interneta, ki zagotavlja odlične učne rezultate, saj so B2 strokovnjaki udeležencem ves čas tekom izobraževanja na voljo. 
Voden on-line tečaj poteka v treh korakih:

 1. SPLETNI TEČAJ
  • predavatelj začne tečaj z webinarjem v živo, s predstavitvijo ključnih osnov aplikacije Teams in primera v praksi. Spletni tečaj se tudi snema, da si ga lahko udeleženci tudi kasneje ogledajo.
 2. E-UČENJE
  • samostojno e‐učenje prek interaktivnega e-gradiva;
  • reševanje učnih vaj.
 3. E-ASISTENCA
  • v tretjem delu imajo udeleženci na voljo asistenta, ki jim pomaga pri razreševanju vprašanj in kako znanje prenesti v delovno prakso.

Kaj boste pridobili s tečajem?

 1. Znanje kako oblikovati in ustvariti ekipe v Teamsu, da bo sodelovanje in projektno delo med člani ekipe razvrščeno smiselno po različnih kanalih.
 2. Naučili se boste komuniciranja znotraj aplikacije Teams. Razločili boste med pogovorom, ki poteka na ravni skupine ter zasebnim klepetom med dvema ali več sodelavci in v praksi ustrezno uporabili za svoje delo. 
 3. Osvojili boste videokonferenčne klice, naučili se boste kako deliti zaslon z drugimi za lažjo komunikacijo sestanka ter kako povabiti osebe, ki nimajo Microsoft 365 licenc.
 4. Naučili se boste hkratnega dela na dokumentih in s tem prihranili nepotrebno izgubo časa zaradi usklajevanja. Razumeli boste tudi razliko med shranjevanjem na SharePoint in OneDrive za podjetja.
 5. Naučili se boste uporabljati Microsoft 365 aplikacijo Planner, namenjeno načrtovanju opravil in organizaciji skupinskega dela. Opravila in naloge posameznikov v ekipi bodo jasno zabeležene, napredek pri izvedbi nalog pa bo transparenten celi ekipi.
 6. Izvedeli boste, kako v Teams vključiti aplikacijo OneNote, ki predstavlja digitalne zapiske, ki so na voljo celotni ekipi.

Prijava in termini | Voden on-line tečaj Teams

Na objavljene cene vam nudimo 20 % popusta.

Za dodatne informacije smo z veseljem dosegljivi preko e-pošte  info@b2.eu ali telefona 01/ 2444 202.

Če vas voden on-line tečaj Teams zanima za več zaposlenih oz. celotno vašo ekipo, nam pišite in pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo za večje skupine.

Povpraševanje za skupine

Si želite ogledati še druge tečaje?

Iščete izobraževanje po meri za vaše podjetje?

Za zaključene skupine se prilagodimo glede termina, trajanja in lokacije izvedbe usposabljanja. Zaupajte nam vaše želje in pokličite.

več za podjetja

Vsi računalniški tečaji

Vas zanimajo še drugi računalniški programi?

Seznam vseh računalniških tečajev