Subvencionirane najemnine

26.11.2010
> Dodatek NSN

Aplikacija Subvencionirane najemnine omogoča vnos vlog za subvencije, vendar lahko v isti aplikaciji vodite tudi vloge za razpis za oddajo stanovanj v najem. Potrebno je namestiti dodatek, ki se namesti v obstoječo aplikacijo. Princip delovanja pa je zelo podoben kot pri subvencijah, to pomeni – zelo enostaven.

26.11.2010
> Prehod aplikacije z Windows XP na Windows 7

Zadnje čase je vedno bolj popularen operacijski sistem Windows 7. Nič nenavadnega, saj je bistveno bolj stabilen od predhodnika Windows Vista. Ker pa je operacijski sistem krepkih 7 let mlajši od najbolj razširjenih Windows XP, je seveda nekaj težav pri namestitvi aplikacije na najnovejši operacijski sistem.

Oglejte si natančna navodila kako namestiti ali prenesti aplikacijo na Windows.

26.11.2010
> Nasveti za neprofitni del tržne najemnine

Z različico 4.0 je aplikacija dobila novo rubriko Neprofitni del tržne subvencije. Ta rubrika je za razliko od dosedanjih (Subvencije, Tržne subvencije) namenjena subvencijam, ki jih krijejo občine same. S tem je mišljeno, da lahko občina nekemu prosilcu odobri še dodatek, poleg tržne najemnine.

26.11.2010
> Dodatek NSND

Če že imate izpeljane razpise za oddajo stanovanj, potem bo vsak čas prišlo prav tudi orodje s katerim izvedete poziv za pridobitev dokazil, če najemniki še ustrezajo pogojem za dodelitev neprofitne najemnine v najetem stanovanju. Z dodatkom Vodenje poziva za pridobitev dokazil lahko lažje speljete celoten postopek.

Področje še nima objavljenih novic.

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

E-testiranje zaposlenih

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

autocad_februar_2012.jpg

AutoCAD osnovni

Znanje za profesionalno in aktivno delo s programom AutoCAD.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje