eCampus

04.03.2013
> Objavljen je povsem prenovljen eCampus 3.0!

Predstavljamo popolnoma prenovljen eCampus 3.0, ki na nov način spreminja e-učenje in popolnoma poenostavlja uporabniško izkušnjo. Nove funkcionalnosti in možnosti so na voljo tako uporabnikom, mentorjem kot tudi administratorjem sistema. Sedaj eCampus deluje na vseh mobilnih napravah v popolni funkcionalnosti.

07.02.2012
> eCampus 2.7.4 na voljo!

Glavne novosti v novi verziji so uporaba lightbox funkcionalnosti za prikaz slik, animacij in videjev, posodobitev in optimizacija javascript knjižnic, izboljšan usability vprašanj, razlage pri odgovorih na vprašanja in še številne druge izboljšave.

28.06.2011
> eCampus 2.7.2 na voljo!

eCampus prenova je v polnem teku. Trenutna različica vsebuje dopolnitev izvoz in uvoz e-gradiv v SCORM paket. Sledimo standardom, v tem primeru standardu SCORM 1.2. Nadgrajen je tudi sistem uvoza gradiv iz XML formata, ki po novem omogoča tudi uvoz vprašanj. Seveda pa so opravljene tudi tehnične izboljšave.

18.04.2011
> eCampus 2.7.1 na voljo!

eCampus gre v fazo korenitejše prenove. Seveda na način, da to ne bo motilo uporabnikov. Trenutna različica spreminja sistem pozicioniranja elementov strani, s čimer so omogočene večje možnosti oblikovanja. Kot po navadi pa so opravljene tudi tehnične izboljšave.

11.01.2011
> eCampus 2.6.3. na voljo!

eCampus je ponovno dobil razširitev. Platforma je sedaj pripravljena na večino svetovnih jezikov. Seveda pa to ni vse, dodali smo tudi nekaj posebnosti ter izboljšav, s katerimi bo proces izobraževanja še bolje podprt.

18.05.2010
> eCampus 2.6 na voljo!

Zakaj e-izobraževanje s sistemom eCampus?

E-izobraževanje ali učenje s pomočjo spleta je več kot klasično izobraževanje v učilnici! Z razvojem in implementacijo sodobnih pristopov IKT se proces učenja dviguje na višjo raven - v spletno učilnico.

11.03.2010
> eCampus 2.5 na voljo!

Vsestranskost in dostopnost informacijske tehnologije zaznavamo na vseh korakih vsakdanjega življenja. Njene prednosti čedalje bolj izkoriščamo tudi na področju izobraževanja in táko izobraževanje s pomočjo informacijsko komunikacijskih tehnologij (IKT) združuje pojem e-izobraževanje.

eCampus je spletna aplikacija, namenjena izvajanju spletnega izobraževanja in spletnemu učenju.

06.07.2009
> eCampus 2.4 na voljo!

eCampus je sodoben računalniški sistem, ki ga podjetja in izobraževalne organizacije uporabljajo kot sistem za upravljanje izobraževanja (SUI) in pripravo kvalitetnih e-vsebin (Sistem za upravljanje učne vsebine - SUUV). Poleg nenehnega nadgrajevanja svoje primarne funkcije, ogrodja za izvajanje e-izobraževanja, razvoj ne stoji niti na podpornih funkcijah.

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

E-testiranje zaposlenih

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

visio_2_februar_2012.jpg

Visio - kralj diagramov!

Kako načrtujete poslovne procese, tokove podatkov, mrežne diagrame, ipd.?

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje