Varovanje | višješolski študijski program

Naziv strokovne izobrazbe:
INŽENIR / INŽENIRKA VAROVANJA

Naj bo naša varnost, vaša skrb!

Raziskave v svetovnem merilu poročajo, da upravljanje varnosti postaja vse bolj pogosto in potrebno. Prav tako v javnosti narašča zaskrbljenost glede varnosti – tako premoženjske, kot tudi osebne, zato postaja študij varovanja eden izmed najbolj dinamičnih in najhitreje rastočih področij študija, kot posledica po povečanem zaposlovanju na področju varovanja.

Živimo v času, ko postaja varovanje oseb in premoženja del našega vsakdana, zato se potrebe po zaposlovanju inženirjev varovanja večajo iz dneva v dan. V Sloveniji je na dan 12. 11. 2012 bilo že 124 delujočih pravnih subjektov z licencami na področju zasebnega varovanja.

Izzivi, s katerimi se srečujejo inženirji varovanja postajajo vsak dan bolj prefinjeni in segajo tako na področja korporativne varnosti, fizičnega varovanja in informacijske varnosti. Upravljanje varnosti se v številnih organizacijah iz ozadja seli v ospredje, zato se pojavlja vedno več potreb po izobraženih in usposobljenih strokovnjakih s tega področja.

Predmetnik Varovanje

Študijski program je ovrednoten s 120 kreditnimi točkami (KT) po sistemu ECTS in traja dve leti. Za dokončanje študijskega programa in pridobitev izobrazbe mora študent/ka opraviti vse študijske obveznosti programa:

Predmetnik:

Vabimo vas na evidenčni vpis.

Kontakt

01/ 2444 210

autocad_2_februar_2012.jpg

AutoCAD v prostoru

Z znanjem AutoCAD-a pričarajte resnično otipljivost 3D objektov.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Spoznajte e-izobraževanje v živo pri nas ali pri vas. Oddajte zanimanje!

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje