Elektrikar SPI – 3 letni

Pridobite poklic elektrikar /električarka

Ali veste da so elektro poklici na seznamu deficitarnih poklicev v Sloveniji? Zato zaposlitev po končani šoli ni problem. Še več, potrebe tako v gospodarstvu kot negospodarstvu naraščajo, saj je električna energija nepogrešljiva v vsakdanjem življenju, pri obratovanju tovarn, obrtnih, poslovnih, gospodarskih in negospodarskih dejavnosti.

Zaposlitvene možnosti: servisna dejavnost, tehnična trgovina, vzdrževanje medicinske opreme, sistemi zvez in oddajnikov, vojska, policija, vzdrževanje hišne elektronike (nadzorni sistemi, alarmni sistemi, video nadzor…).

Elektrikarji namestijo in vzdržujejo električne in napajalne sisteme za naše domove, podjetja in tovarne, namestijo in vzdržujejo tudi ožičenje, njihova naloga pa je tudi nadzorovanje naprav in opreme skozi katere teče električni tok. Poleg tega namestijo in vzdržujejo električno opremo in stroje v tovarnah in ostalih podjetjih.

Elektrikarji se na splošno odločijo za delo povezano s postavitvijo ali pa z vzdrževanjem električnih napeljav, čeprav so mnogi, ki počnejo oboje.

Evidenčna prijava

Kontakt

01/ 2444 220

autocad_2_februar_2012.jpg

AutoCAD v prostoru

Z znanjem AutoCAD-a pričarajte resnično otipljivost 3D objektov.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

E-testiranje zaposlenih

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje