Splošni pogoji

Računalniško izobraževanje | tečaji in e-tečaji

Prijava

Prijava na izobraževanje je možna s spletno prijavo na www.b2.eu ali s prijavnico, poslano po faksu,  navadni pošti ali e-pošti. Zadnji termin za prijavo na tečaje v redno razpisanih terminih je 3 delovne dni pred pričetkom izobraževanja. Število mest na posameznem izobraževanju je omejeno, prijave zbiramo do zapolnitve mest.

Odjava

Odjava od izobraževanja v redno razpisanih terminih je možna najkasneje 3 delovne dni pred pričetkom izobraževanja, preklic izobraževanja za zaključene skupine pa vsaj 7 dni pred načrtovanim pričetkom izobraževanja. 

V primeru kasnejše odjave od dveh delovnih dni, ali v primeru neudeležbe brez odjave si pridržujemo pravico, da zaračunamo 90% vrednosti cene izobraževanja.

Sprememba števila udeležencev | zaključene skupine

Za izobraževanja za zaključene skupine v primeru dejanskega manjšega števila udeležencev zaračunamo ceno iz ponudbe za takšno število, kot ste nam ga sporočili ob prijavi oz. najkasneje 3 delovne dni pred pričetkom izobraževanja. V primeru večjega števila udeležencev brez predhodnega obvestila ne moremo zagotoviti izvedbe za večje število udeležencev, zato se dodatni udeleženci lahko priključijo le v primeru dejanskih možnosti kakovostne izvedbe v okviru naših standardnih pogojev in ob plačilu izobraževanja za večjo skupino.

Cena in plačilni pogoji

Cene izobraževanj so objavljene na B2 spletnem mestu in v ceniku izobraževanj. V primeru izredne ponudbe upoštevamo dogovorjeno ceno ob izstavitvi računa.

Vnaprejšnjega plačila kotizacije ne zaračunavamo. Račun z osemdnevnim plačilnim rokom izstavimo tekom izobraževanja oz. v primeru plačila z gotovino, posameznik poravna svoje obveznosti prvi dan izobraževanja.

Tečaj
Cena tečaja vključuje izvedbo izobraževanja, učno gradivo, enoletni dostop do e-gradiv, postrežbo s kavo in osvežilnimi napitki med odmori (v primeru izvedbe tečaja v prostorih B2), potrdilo o udeležbi, brezplačno telefonsko pomoč po tečaju.

E-tečaj
Cena e-tečaja vključuje izvedbo izobraževanja, enoletni dostop do e-gradiv, potrdilo o udeležbi, brezplačno on-line pomoč in dostop do pogostih vprašanj ter odgovorov po e-tečaju.

Popusti

Za podjetja
V primeru večjega števila hkrati prijavljenih udeležencev na tečaje v redno razpisanih terminih iz posameznega podjetja nudimo izredne količinske popuste. Za izobraževanja zaključenih skupin nudimo še posebno ugodne popuste, ki z velikostjo skupin naraščajo. Vsi aktualni popusti so objavljeni na spletnem mestu ob posameznem izobraževanju. V primeru izrednih akcij se popusti med seboj ne seštevajo.

Za samoplačnike
Samoplačnikom nudimo popust za plačilo z gotovino. Dodatni popust ponujamo za udeležbo na naslednjem tečaju. Študentom in upokojencem priznamo poseben popust. Hkrati upoštevamo največ dva različna popusta za samoplačnike.

Potrditev izvedbe

Najkasneje 1 dan po prejeti prijavi potrdimo prejem prijave pisno ali s telefonskim klicem na navedeni kontakt ob prijavi. V tednu pred izvedbo izobraževanja ponovno kontaktiramo prijavljene udeležence oz. kontaktne osebe in dokončno potrdimo izvedbo. 

Odpoved izvedbe ali sprememba terminov

Ob premajhnem številu prijav na tečaj si pridržujemo pravico za odpoved izvedbe tečaja. Prijavljene osebe o odpovedi obvestimo vsaj 3 delovne dni pred pričetkom tečaja. V izjemnih primerih naknadnih odpovedi je možna tudi odpoved zadnji dan pred pričetkom oz. na dan pričetka tečaja.

V primeru premajhnega števila prejetih prijav ali nastopa izrednih razmer (npr. bolezni predavatelja) si pridržujemo pravico za spremembo terminov izobraževanja. V primeru morebitne prestavitve terminov vse prijavljene obvestimo o spremembi.

Garancija

Za tečaje nudimo 100% garancijo v naslednjih oblikah:

  • garancija s ponovno udeležbo za posameznega udeleženca tečaja,
  • garancija z odstopom od tečaja ali e-tečaja za posameznega udeleženca,
  • garancija za obljubljeno kakovost izvedbe v ponudbi za zaključene skupine.

Pogoji za koriščenje garancij so objavljeni na www.b2.eu/prijava. Vse komentarje, pohvale, pritožbe in pripombe sprejemamo na elektronski naslov info@b2.eu.

Telefonska pomoč

Udeležencem računalniških tečajev nudimo telefonsko pomoč iz vsebine, ki so jo obravnavali na tečaju. Telefonska pomoč je časovno neomejena glede na zaključek tečaja. Obseg pomoči pa je omejen na 10 minut telefonskega pogovora oz. dela osebe, ki nudi pomoč, če tečajnik pošlje svoj primer v reševanje.

Pravna obvestila

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnem portalu www.b2.eu, so last B2 d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, vendar morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja B2.

Odgovornost

Po najboljših močeh se trudimo zagotavljati točne in ažurne podatke, objavljene na spletnem mestu www.b2.eu, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za objavljene vsebine. Spletne strani so informativne in spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Podjetje B2 ne sprejema odgovornosti za morebitno netočnost informacij ali škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Ne odgovarjamo za škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

B2 ne jamči in ne sprejema ali posreduje pritožb glede točnosti vsebin drugih spletnih mest, na katera kažejo morebitne povezave ali reference znotraj B2 spletnega mesta in ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih mestih.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo, dodamo ali odstranimo vsebino strani B2 spletnega mesta. Spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Varstvo osebnih podatkov

Zagotavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007).

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm idr.

Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani. Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vaše osebne podatke bomo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani.

Politika piškotov

Kot večina spletnih strani, tudi ta uporablja piškotke.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, shranjene na vašem računalniku. Uporabljamo jih za spremljanje obiska strani. Vsebujejo informacijo o vašem računalniku, ne pa tudi vaših osebnih podatkov.

Politika pojasnjuje, kako so piškotki uporabljajo na spletni strani podjetja B2 in kako lahko nadzorujete njihovo obnašanje.

O politiki piškotkov

Ta politika piškotkov velja za vse spletne strani in mobilne aplikacije podjetja B2.

Ko govorimo o spletnih straneh, mislimo na katero koli spletno stran ali mobilno aplikacijo, ki jo upravlja podjetje B2 d.o.o. ali katerakoli njenih hčerinskih družb in podružnic, ne glede na način dostopa do omrežja. Ta politika piškotkov je del naših splošnih pogojev.

Z dostopom do spletne strani se strinjate z uporabo politike piškotkov.

Morebitne spremembe te politike bodo objavljene tukaj, pridržujemo si pravico, do sprememb politike, ki stopijo v veljavo takoj po objavi. Vaša nadaljnja uporaba spletne strani pomeni sprejemanje vseh takšnih sprememb.

Uporaba piškotkov

Z uporabo piškotkov zbiramo podatke o obiskih naših spletnih strani.

Piškotki nam omogočajo, da prepoznamo vaš računalnik in izvemo podrobnosti o vašem zadnjem obisku z namenom, da vam je brskanje še udobnejše in prilagojeno vam.

Lahko se odločite da nam shranjevanja piškotkov ne dovolite, v tem primeru vam žal ne bomo mogli zagotoviti enake uporabniške izkušnje, kot z uporabo piškotov.

Podatki, ki jih zbiramo s pomočjo piškotkov vas ne identificirajo, zbiranje vključuje splošne informacije o nastavitvah računalnika, vaši povezavi z internetom, vzorcih in časih brskanja po spletni strani in vašo lokacijo.

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko v nastavitvah brskalnika to kadarkoli spremenite in s tem preprečite avtomatski sprejem piškotkov.

Spodnje povezave pojasnjujejo, kako lahko nadzor piškotkov uredite preko brskalnika, vendar pozor, če izklopite piškotke v vašem brskalniku, te nastavitve veljajo globalno-za vse spletne strani, ki jih boste obiskali:

Na tej spletni strani uporabljamo naslednje skupine piškotkov:

Piškotki seje

S temi piškotki shranjujemo podatke v okviru posamezne seje brskanja. Brez tovrstnih piškotkov delovanje spletne strani ni mogoče. Piškotki se uničijo, ko zaprete okno brskalnika. Če se ne strinjate z uporabo tovrstnih piškotkov, vas prosimo, da spletno stran zapustite ali izklopite sprejem piškotov v spletnem brskalniku.

Piškotki za analitiko

Z njimi spremljamo gibanje obiskovalcev po spletni strani. Če ne želite piškotkov analitike se lahko od njih odjavite, vendar se morate zavedati da se bo znižal nivo uporabniške izkušnje.

Piškotki tretjih oseb

Gumbe socialnih omrežij, videje in nekatere druge storitve, ki smo jih vdelali v naše spletne strani zagotavljajo tretje osebe. Te storitve lahko naložijo piškotke na vaš računalnik. Če ne želite njihovih piškotkov, se vam te elementi žal ne bodo prikazali.

Več o storitvah, ki jih uporabljamo in njihovih piškotkih izveste na naslednjih naslovih:

Strinjam se s prejemanjem:

  • piškotkov za analitiko:
  • piškotkov tretjih oseb:

Shrani nastavitve
 

excel_vba_februar_2012.jpg

Excel VBA

Izkoristite resnično zmogljivost Excela! Makri in lastne funkcije.

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Brezplačna predstavitev dobre prakse v slovenskih podjetjih. Pokličite 01/2444 212 ali
> oddajte zanimanje

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje