Tečaji Word | urejanje besedil

Word

Poslovni svet od nas pogosto zahteva obvladanje dela z besedili, njihovega urejanja in oblikovanja. Pri vsakodnevnih delovnih obveznostih nam večkrat na dan pomaga Word. Morda se nanj včasih tudi jezimo, saj smo prepričani, da nas ne "uboga". V resnici pa je delo z Wordom lahko zelo enostavno. Tu smo zato, da vam pomagamo in prikažemo Word v uporabni luči.

"Kvaliteta izobraževanja je na zelo visoki stopnji. To utemeljujem z zadovoljstvom vseh naših zaposlenih, ki so se tečajev udeležili. Definitivno si upam trditi, da bo učinkovitost večja, ker so s pridobljenim znanjem že naredili korak naprej."

- Mojca Kolar, finančni manager, Avis Slovenija

Med osnove Worda danes ne štejemo več le urejanja in oblikovanja besedil. Svoje dokumente elegantno opremite še s tabelami, različnimi alinejami in številkami strani ter izkoristite serijsko tiskanje! Naučili se boste, kako dokumente popravljati in kako prenesti ali kopirati dele besedila med dokumenti. Spoznali boste možnosti oblikovanja znakov, odstavkov in celotne strani ter priprave na tisk. Na tečaju Word nadaljevalni se boste naučili izdelovati tipska pisma in nalepke z vsebino iz obstoječe podatkovne tabele. Spoznali boste delo s slogi, s čimer boste prihranili veliko časa pri oblikovanju daljših dokumentov. Oblikovali boste sloge po vaših željah in hitro ter enostavno izdelali kazalo. Spoznali boste tudi predloge dokumenta in znali izdelati svojo lastno. Na kratkih, ciljno usmerjenih delavnicah boste spoznali najbolj aktualne in uporabne primere v Wordu.

Več informacij o tečajih

S klikom na spodnje povezave si lahko preberete več informacij o tečajih in delavnicah v programu Word:

"Za sodelovanje z B2 smo se odločili na podlagi priporočil naših zaposlenih, ki so se v preteklosti že udeleževali izobraževanja pri vas. Na našo odločitev je kljub nekoliko višji ceni glede na primerjalne ponudbe, ključno vplivalo naslednje: možnost najema vaše opreme, izvedba tečaja na naši lokaciji v želenem terminu in da je poleg predavatelja v večji skupini prisoten tudi asistent. Kljub temu, da so imeli udeleženci različno predznanje, vam je uspelo zagotoviti napredek pri osvojenem znanju vseh udeležencev.
Sodelovanje z B2 vsekakor priporočamo tudi drugim, saj s profesionalnim pristopom, tako tržne, kakor strokovne – predavateljske funkcije in fleksibilnostjo omogočate maksimalen izkoristek sredstev, vloženih v izobraževanje zaposlenih."

- Gordana Novak, vodja kadrovske službe, Summit motors Ljubljana, d.o.o.

Kontakt

01/ 2444 202

autocad_2_februar_2012.jpg

Tečaji AutoCAD

Znanje za profesionalno delo in skrivnosti za povečanje učinkovitosti.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

Naredite lasten e-test

Vas zanima, kako dobro poznajo prodajne produkte vaši prodajalci?

več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje