Tečaji po tipu slušatelja | Vodstveni delavci

Izkoristite številna napredna orodja, kot so elektronsko glasovanje, samodejni podpis in odgovor ob odsotnosti, skupinsko vodenje srečanj v koledarju in dodeljevanje opravil. Povečajte svojo učinkovitost s programom Outlook!

Ne uporabljajte Worda le za urejanje in oblikovanje besedil. Svoje dokumente elegantno opremite še s tabelami, različnimi alinejami in številkami strani ter izkoristite serijsko tiskanje!

Najboljše iz tečaja Word nadaljevalni. Kazalo vsebine za 200 strani dolg dokument izdelamo v pičlih 30 sekundah, vse naslove preoblikujemo in oštevilčimo z eno potezo, besedilo in grafika pa postaneta neločljiv par.

Spoznajte delo v Excelu in se naučite oblikovati tabele ter enostavne izračune. Navdušeni boste nad tem, kako lahko Excel olajša vaše delo.

Številne napredne funkcije in na več listih povezani podatki vam bodo prihranili nešteto ur ročnega dela, vrtilne tabele (pivot) pa vam bodo odprle pot do najglobljih informacij.

Poskrbite, da bodo vaši podatki dosegli namen in postali uporabne informacije, namenjene novim spoznanjem in poslovnim podvigom.

Ste napredni uporabnik analitičnih orodij? Želite resnično obvladati velike količine podatkov? Vabljeni na delavnico trikov za napredne poslovne analize.

Z urejeno in organizirano podatkovno zbirko postanejo poizvedbe izredno koristno orodje za pridobivanje informacij. Naučite se obvladovati velike količine podatkov v programu Access.

Si želite samostojno pripraviti plan projekta ter ga finančno in časovno oceniti? Bi radi le z nekaj kliki razpoznali kritične poti in ozka grla projekta?

Spoznajte celoten življenjski cikel projekta in ga le z nekaj potezami časovno in stroškovno optimizirajte s programom Project.

Obvladajte procese v multiprojektnem okolju in uspešno rešujte probleme preobremenjenosti virov s programom Project! Naj vam bo priprava pool-a projektov in projektnih virov v veliko pomoč pri pregledu in nadzoru projektov.

Izobraževanja v največji meri prilagodimo vašim željam, potrebam in časovni razpoložljivosti.

project_februar_2012.jpg

Projektno vodenje za managerje

Obvladujte čas, stroške in kakovost projektov.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Brezplačna predstavitev dobre prakse v slovenskih podjetjih. Pokličite 01/2444 212 ali
> oddajte zanimanje

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje