Tečaji po tipu slušatelja | Vodje projektov

Izkoristite številna napredna orodja, kot so elektronsko glasovanje, samodejni podpis in odgovor ob odsotnosti, skupinsko vodenje srečanj v koledarju in dodeljevanje opravil. Povečajte svojo učinkovitost s programom Outlook!

Si želite samostojno pripraviti plan projekta ter ga finančno in časovno oceniti? Bi radi le z nekaj kliki razpoznali kritične poti in ozka grla projekta?

Spoznajte celoten življenjski cikel projekta in ga le z nekaj potezami časovno in stroškovno optimizirajte s programom Project.

Obvladajte procese v multiprojektnem okolju in uspešno rešujte probleme preobremenjenosti virov s programom Project! Naj vam bo priprava pool-a projektov in projektnih virov v veliko pomoč pri pregledu in nadzoru projektov.

Za prepričljiv nastop je potrebna kombinacija odlično pripravljene PowerPoint predstavitve ter poznavanje retoričnih zakonitosti. Ko združimo oboje, dobimo zmagovalno kombinacijo.

Če ste do sedaj predstavljali svoje poslovne procese, tok podatkov ali sheme projektov v obliki ročno narisanih diagramov, boste nad orodjem Visio naravnost navdušeni! Spoznajte Visio, nepogrešljivo orodje za risanje diagramov!

Spoznajte delo v Excelu in se naučite oblikovati tabele ter enostavne izračune. Navdušeni boste nad tem, kako lahko Excel olajša vaše delo.

Številne napredne funkcije in na več listih povezani podatki vam bodo prihranili nešteto ur ročnega dela, vrtilne tabele (pivot) pa vam bodo odprle pot do najglobljih informacij.

Analiza poslovanja nosi v sebi pomembne informacije, ki so podlaga za sprejemanje odločitev. Spoznajte moč Excela z OLAP orodji in prepoznajte pravo razmerje med priložnostmi in tveganjem.

Ljudje si veliko lažje predstavljamo stanje, ki je grafično prikazano, kot pa stanje na podlagi številk v preglednici. Grafikoni, grafični kazalniki ter diagrami so učinkovita orodja, ko želimo zapletene reči prikazati na enostaven način!

visio_2_februar_2012.jpg

Visio - kralj diagramov!

Kako načrtujete poslovne procese, tokove podatkov, mrežne diagrame, ipd.?

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Spoznajte e-izobraževanje v živo pri nas ali pri vas. Oddajte zanimanje!

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje