Tečaji po tipu slušatelja | Trženje in prodaja

Spoznajte delo v Excelu in se naučite oblikovati tabele ter enostavne izračune. Navdušeni boste nad tem, kako lahko Excel olajša vaše delo.

Izkoristite številna napredna orodja, kot so elektronsko glasovanje, samodejni podpis in odgovor ob odsotnosti, skupinsko vodenje srečanj v koledarju in dodeljevanje opravil. Povečajte svojo učinkovitost s programom Outlook!

Ne uporabljajte Worda le za urejanje in oblikovanje besedil. Svoje dokumente elegantno opremite še s tabelami, različnimi alinejami in številkami strani ter izkoristite serijsko tiskanje!

Najboljše iz tečaja Word nadaljevalni. Kazalo vsebine za 200 strani dolg dokument izdelamo v pičlih 30 sekundah, vse naslove preoblikujemo in oštevilčimo z eno potezo, besedilo in grafika pa postaneta neločljiv par.

Prava moč oblikovanja s slogi se pokaže, kadar imamo opravka z obsežnimi dokumenti. Z znanjem rabe slogov ter izdelave kazal boste dosegli preglednost, urejenost ter enotno podobo vaših dokumentov.
Ali pogosto pošiljate tipske dokumente, pri katerih se spreminja le kak podatkovni del dokumenta? Oprite se na priročen postopek spajanja dokumentov, ki vam bo pomagal tudi do tiskanja naslovnih nalepk in ovojnic!

Številne napredne funkcije in na več listih povezani podatki vam bodo prihranili nešteto ur ročnega dela, vrtilne tabele (pivot) pa vam bodo odprle pot do najglobljih informacij.

Dobra statistika je strateškega pomena za podjetje. Excel omogoča, da se z izdelavo statističnih analiz hitreje dokopljete do bistva zbranih podatkov. Osvojite poslovno napovedovanje!

Poskrbite, da bodo vaši podatki dosegli namen in postali uporabne informacije, namenjene novim spoznanjem in poslovnim podvigom.

Ljudje si veliko lažje predstavljamo stanje, ki je grafično prikazano, kot pa stanje na podlagi številk v preglednici. Grafikoni, grafični kazalniki ter diagrami so učinkovita orodja, ko želimo zapletene reči prikazati na enostaven način!

Z urejeno in organizirano podatkovno zbirko postanejo poizvedbe izredno koristno orodje za pridobivanje informacij. Naučite se obvladovati velike količine podatkov v programu Access.

Si želite samostojno pripraviti plan projekta ter ga finančno in časovno oceniti? Bi radi le z nekaj kliki razpoznali kritične poti in ozka grla projekta?

Spoznajte celoten življenjski cikel projekta in ga le z nekaj potezami časovno in stroškovno optimizirajte s programom Project.

Spoznajte CorelDRAW in ugotovite, zakaj se večina oblikovalcev odloča zanj. Pridobite znanje za kakovostno oblikovanje, mimogrede vam lahko ustvarjanje reklamnih letakov, vizitk, logotipov in risanje ostalih vektorskih risb postane še zabava!

S pomočjo animacij lahko postanejo vaše spletne strani še bolj atraktivne in dinamične. Naučite se izdelati elegantno animacijo s programom Adobe Flash, ki bo obiskovalca spletne strani dodatno opozorila na vašo idejo, storitev ali produkt.

Za prepričljiv nastop je potrebna kombinacija odlično pripravljene PowerPoint predstavitve ter poznavanje retoričnih zakonitosti. Ko združimo oboje, dobimo zmagovalno kombinacijo.

excel_tabele_februar_2012.jpg

Excel za računovodje

Podatke boste odslej učinkovito urejali in enostavno analizirali.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

E-testiranje zaposlenih

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje