Tečaji po tipu slušatelja | Skrbniki podatkovnih zbirk

Spoznajte delo v Excelu in se naučite oblikovati tabele ter enostavne izračune. Navdušeni boste nad tem, kako lahko Excel olajša vaše delo.

Številne napredne funkcije in na več listih povezani podatki vam bodo prihranili nešteto ur ročnega dela, vrtilne tabele (pivot) pa vam bodo odprle pot do najglobljih informacij.

Imate opravka s ponavljajočimi kalkulacijami, ki bi jih bilo dobro zaščititi pred spreminjanjem ter jasno določiti meje in pravila vnosa podatkov? Poskrbite za pravočasno zaščito!

Analiza poslovanja nosi v sebi pomembne informacije, ki so podlaga za sprejemanje odločitev. Spoznajte moč Excela z OLAP orodji in prepoznajte pravo razmerje med priložnostmi in tveganjem.

Izkoristite polno zmogljivost programa Excel z avtomatizacijo pogosto izvajanih opravil - naučite se izdelave makrov in lastnih funkcij, ko obstoječe ne zadoščajo.

Z urejeno in organizirano podatkovno zbirko postanejo poizvedbe izredno koristno orodje za pridobivanje informacij. Naučite se obvladovati velike količine podatkov v programu Access.

Izdelajte napredne poizvedbe in podrobno spoznajte zmožnosti obrazcev ter poročil v programu Access. Z izdelavo makrov boste avtomatizirali številne postopke.

Pridobite strokovna znanja za dobro načrtovanje, namestitev, optimizacijo in vzdrževanje podatkovnega strežnika Microsoft SQL Server. Iztisnite iz vašega SQL strežnika več!

Stvari gredo veliko lažje, če so že v osnovi dobro zastavljene. Osvojite strokovna znanja, potrebna za učinkovito planiranje in implementacijo podatkovnih zbirk na strežniku Microsoft SQL Server.

autocad_2_februar_2012.jpg

AutoCAD v prostoru

Z znanjem AutoCAD-a pričarajte resnično otipljivost 3D objektov.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

Naredite lasten e-test

Vas zanima, kako dobro poznajo prodajne produkte vaši prodajalci?

več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje