Tečaji po tipu slušatelja | Kadrovski delavci

Izkoristite številna napredna orodja, kot so elektronsko glasovanje, samodejni podpis in odgovor ob odsotnosti, skupinsko vodenje srečanj v koledarju in dodeljevanje opravil. Povečajte svojo učinkovitost s programom Outlook!

Ne uporabljajte Worda le za urejanje in oblikovanje besedil. Svoje dokumente elegantno opremite še s tabelami, različnimi alinejami in številkami strani ter izkoristite serijsko tiskanje!

Najboljše iz tečaja Word nadaljevalni. Kazalo vsebine za 200 strani dolg dokument izdelamo v pičlih 30 sekundah, vse naslove preoblikujemo in oštevilčimo z eno potezo, besedilo in grafika pa postaneta neločljiv par.

Na delavnici boste spoznali najbolj aktualne in uporabne primere v Wordu.

Spoznajte delo v Excelu in se naučite oblikovati tabele ter enostavne izračune. Navdušeni boste nad tem, kako lahko Excel olajša vaše delo.

Številne napredne funkcije in na več listih povezani podatki vam bodo prihranili nešteto ur ročnega dela, vrtilne tabele (pivot) pa vam bodo odprle pot do najglobljih informacij.

Za prepričljiv nastop je potrebna kombinacija odlično pripravljene PowerPoint predstavitve ter poznavanje retoričnih zakonitosti. Ko združimo oboje, dobimo zmagovalno kombinacijo.

Z urejeno in organizirano podatkovno zbirko postanejo poizvedbe izredno koristno orodje za pridobivanje informacij. Naučite se obvladovati velike količine podatkov v programu Access.

Izdelajte napredne poizvedbe in podrobno spoznajte zmožnosti obrazcev ter poročil v programu Access. Z izdelavo makrov boste avtomatizirali številne postopke.

Če ste do sedaj predstavljali svoje poslovne procese, tok podatkov ali sheme projektov v obliki ročno narisanih diagramov, boste nad orodjem Visio naravnost navdušeni! Spoznajte Visio, nepogrešljivo orodje za risanje diagramov!

autocad_februar_2012.jpg

AutoCAD osnovni

Znanje za profesionalno in aktivno delo s programom AutoCAD.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

Naredite lasten e-test

Vas zanima, kako dobro poznajo prodajne produkte vaši prodajalci?

več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje