Tečaji po tipu slušatelja | IT/web strokovnjaki

Osvojite strokovna znanja, potrebna za vzdrževanje varnega in urejenega računalniškega okolja ter kar najbolje izkoristite pomembne prednosti, ki jih prinaša nov operacijski sistem Windows 7.

Pridobite strokovna znanja za dobro načrtovanje, namestitev, optimizacijo in vzdrževanje podatkovnega strežnika Microsoft SQL Server. Iztisnite iz vašega SQL strežnika več!

Stvari gredo veliko lažje, če so že v osnovi dobro zastavljene. Osvojite strokovna znanja, potrebna za učinkovito planiranje in implementacijo podatkovnih zbirk na strežniku Microsoft SQL Server.

Obvladujte strokovna znanja, potrebna za vzdrževanje omrežja na osnovi Microsoft Windows Server 2008 in Windows 7 ter spoznajte osnove o omrežnih protokolih in arhitekturi lokalnega omrežja.

Živimo v času, ko so dobre spletne strani ključnega pomena za pridobivanje strank in zagotavljanje konkurenčnosti. Z orodjem Adobe Dreamweaver je izdelava, oblikovanje in vzdrževanje spletnih strani hitro ter enostavno.

Izkoristite možnost dvosmerne komunikacije med vašo spletno stranjo in njenimi obiskovalci. S pomočjo ASP.NET spletnih aplikacij in obrazcev omogočite obiskovalcem aktivno vlogo ter zgradite dolgoročno sodelovanje.

Izkoristite možnost dvosmerne komunikacije med vašo spletno stranjo in njenimi obiskovalci. S pomočjo PHP spletnih aplikacij in obrazcev omogočite obiskovalcem aktivno vlogo ter zgradite dolgoročno sodelovanje.

autocad_2_februar_2012.jpg

AutoCAD v prostoru

Z znanjem AutoCAD-a pričarajte resnično otipljivost 3D objektov.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Brezplačna predstavitev dobre prakse v slovenskih podjetjih. Pokličite 01/2444 212 ali
> oddajte zanimanje

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje