Tečaji po tipu slušatelja | Arhitekti in oblikovalci

Spoznajte CorelDRAW in ugotovite, zakaj se večina oblikovalcev odloča zanj. Pridobite znanje za kakovostno oblikovanje, mimogrede vam lahko ustvarjanje reklamnih letakov, vizitk, logotipov in risanje ostalih vektorskih risb postane še zabava!

S pomočjo animacij lahko postanejo vaše spletne strani še bolj atraktivne in dinamične. Naučite se izdelati elegantno animacijo s programom Adobe Flash, ki bo obiskovalca spletne strani dodatno opozorila na vašo idejo, storitev ali produkt.

Pridobite znanje za profesionalno in aktivno delo z orodjem AutoCAD. Osvojite osnove risanja 2D tehnične risbe, načrta hiše, notranje opreme, strojnih elementov ali podobnih načrtov s kotami, šrafurami in bloki.

Spoznajte naprednejšo organizacijo in uporabo blokov v programu AutoCAD. S povezovanjem več posameznih delov projektne dokumentacije boste dosegli učinkovitejši nadzor nad večjim številom projektov!

Bi radi svoj izdelek prikazali v prostoru? Z ortogonalnimi projekcijami (naris, tloris, stranski ris) bo vizualizacija prostorskega (3D) modela z renderiranjem v programu AutoCAD še toliko lažja!

Če ste do sedaj predstavljali svoje poslovne procese, tok podatkov ali sheme projektov v obliki ročno narisanih diagramov, boste nad orodjem Visio naravnost navdušeni! Spoznajte Visio, nepogrešljivo orodje za risanje diagramov!

excel_februar_2012.jpg

Excel | praktično znanje

Osvojite znanje Excela skozi tečaj, prilagojen praksi. Že več kot 10.000 zadovoljnih udeležencev.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Spoznajte e-izobraževanje v živo pri nas ali pri vas. Oddajte zanimanje!

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje