Tečaji po tipu slušatelja | Analitiki in finančniki

Spoznajte delo v Excelu in se naučite oblikovati tabele ter enostavne izračune. Navdušeni boste nad tem, kako lahko Excel olajša vaše delo.

Številne napredne funkcije in na več listih povezani podatki vam bodo prihranili nešteto ur ročnega dela, vrtilne tabele (pivot) pa vam bodo odprle pot do najglobljih informacij.

Analiza poslovanja nosi v sebi pomembne informacije, ki so podlaga za sprejemanje odločitev. Spoznajte moč Excela z OLAP orodji in prepoznajte pravo razmerje med priložnostmi in tveganjem.

Excel je nezmotljiv finančni pomočnik za popoln nadzor nad financami. S pomočjo finančnih funkcij lahko naložbe skrbno proučite, primerjate in izberete pravo. Združite svoje znanje z uporabo finančnih orodij v Excelu!

Dobra statistika je strateškega pomena za podjetje. Excel omogoča, da se z izdelavo statističnih analiz hitreje dokopljete do bistva zbranih podatkov. Osvojite poslovno napovedovanje!

Izkoristite polno zmogljivost programa Excel z avtomatizacijo pogosto izvajanih opravil - naučite se izdelave makrov in lastnih funkcij, ko obstoječe ne zadoščajo.

Poskrbite, da bodo vaši podatki dosegli namen in postali uporabne informacije, namenjene novim spoznanjem in poslovnim podvigom.

Ljudje si veliko lažje predstavljamo stanje, ki je grafično prikazano, kot pa stanje na podlagi številk v preglednici. Grafikoni, grafični kazalniki ter diagrami so učinkovita orodja, ko želimo zapletene reči prikazati na enostaven način!

Imate opravka s ponavljajočimi kalkulacijami, ki bi jih bilo dobro zaščititi pred spreminjanjem ter jasno določiti meje in pravila vnosa podatkov? Poskrbite za pravočasno zaščito!

Z urejeno in organizirano podatkovno zbirko postanejo poizvedbe izredno koristno orodje za pridobivanje informacij. Naučite se obvladovati velike količine podatkov v programu Access.

Izdelajte napredne poizvedbe in podrobno spoznajte zmožnosti obrazcev ter poročil v programu Access. Z izdelavo makrov boste avtomatizirali številne postopke.

Če ste do sedaj predstavljali svoje poslovne procese, tok podatkov ali sheme projektov v obliki ročno narisanih diagramov, boste nad orodjem Visio naravnost navdušeni! Spoznajte Visio, nepogrešljivo orodje za risanje diagramov!

autocad_2_februar_2012.jpg

Tečaji AutoCAD

Znanje za profesionalno delo in skrivnosti za povečanje učinkovitosti.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

E-testiranje zaposlenih

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje