OpenOffice.org programi | Writer, Calc, Impress

OpenOffice.org

Za uporabnike programov pisarniškega paketa OpenOffice.org organiziramo tečaje treh najširše uporabnih programov iz zbirke, Writer, Calc in Impress.

Učinkovite uporabe programa za urejanje besedil se boste naučili na tečaju OpenOfice.org Writer. Spoznali boste boste kreiranje, spreminjanje in shranjevanje dokumentov ter pripravo za tisk. Naučili se boste oblikovati in poljubno popravljati posamezne znake ali dele besedil ter jih dodatno popestriti z vstavljanjem tabel in slik. Po tečaju boste v dokumente znali vstaviti tudi glavo in nogo ter strani poljubno oblikovati in številčiti s pomočjo odsekov.

Če želite spoznati osnove dela z računskimi tabelami, vas vabimo na tečaj OpenOfice.org Calc. Po tečaju boste znali tabele izdelati, popraviti, jih poljubno oblikovati in natisniti. Podatke boste znali nazorno grafično predstaviti z uporabo različnih grafikonov in s funkcijami, ki jih boste osvojili na tečaju, močno poenostavili in pohitrili računanje.

Osnovno znanje za delo s predstavitvami boste osvojili na tečaju OpenOffice.org Impress. Naučili se boste samostojno izdelati učinkovito predstavitev z uporabo ustreznih barvnih kombinacij, pisav in uravnotežene razporeditve. Izdelali boste strukturirana besedila in jih opremili z grafikoni, diagrami, slikami ter tabelami. Znali boste izkoristiti nabor elementov za povečanje odziva občinstva.

Več informacij o tečajih

S klikom na spodnje povezave si lahko preberete več informacij o posameznem tečaju iz zbirke OpenOffice.org:

 

Kontakt

01/ 2444 202

excel_vba_februar_2012.jpg

Excel VBA

Izkoristite resnično zmogljivost Excela! Makri in lastne funkcije.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Spoznajte e-izobraževanje v živo pri nas ali pri vas. Oddajte zanimanje!

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje