Tečaji prehodov in novosti v MS Office 2013, 2016 in 365

Office 2007 in 2010

Nova oblika, uporabnost in estetika so odlike posodobljenih uporabniških programov Office. Izkoristite možnost večje učinkovitosti dela v Wordu, Excelu idr. Z znanjem programov in poznavanjem novosti lahko izkoristite mnogo novih učinkov ter grafik. Hitro in preprosto izdelajte dokumente privlačnega ter profesionalnega videza.

Več informacij o tečajih

"Zavedanje morebitnih težav poslovnih uporabnikov ob prehodu na nove Microsoft Office  produkte nas je privedlo do razmisleka o partnerju, s katerim bi si tovrsten prehod bistveno olajšali. Iskali smo nekoga, ki bi se bil pripravljen prilagoditi našemu znanju iz prejšnjih različic in ki bi bil pripravljen nam organizirati šolanje, prilagojeno vsem našim zahtevam. Podjetje B2 nam je ponudilo prav to, hkrati pa smo bili deležni še njihovih drugih ugodnosti, kot so e-izobraževanje in nesporno najboljše mogoče podpore s strani njihovih vrhunsko usposobljenih predavateljev.
Izobraževanje podjetja B2 lahko priporočam vsem, ki si želijo usposobiti zaposlene na najbolj učinkovit način v najkrajšem možnem času."

- Samo Fekonja, svetovalec uprave za področje IT, Dravske elektrarne Maribor d.o.o.

Tečaji po meri

Tematiko in trajanje tečajev lahko prilagodimo vašim potrebam. Pokličite, pišite ali oddajte povpraševanje. Z veseljem vam bomo svetovali in pripravili program izobraževanja, ki bo ustrezal vašemu predznanju in specifičnim željam.

"Za sodelovanje s podjetjem B2 smo se odločili zaradi prehoda podjetja na nov programski paket Office. Skupaj z njimi smo organizirali računalniško izobraževanje za vse zaposlene v PE Ljubljana in PE Maribor v obliki kombiniranega izobraževanja, kjer je del izobraževanja potekal v klasični obliki v učilnici podjetja B2, del pa s pomočjo portala Spletno učenje.
Prednost kombiniranega izobraževanje vidimo predvsem v tem, da tečajniki osvojeno znanje lahko nadgradijo tudi preko spletnega učenja, ob budnem očesu mentorja, ki še dodatno spodbuja udeležence k aktivnemu učenju. Sodelovanje s podjetjem B2 nam je bilo v veselje, predvsem pa je bila tako  organizacijska plat izvedbe kot kvaliteta izvedenih izobraževanj na visokem nivoju. Tečaj so pohvalili tudi naši sodelavci, kar pomeni, da je bilo izobraževanje uspešno izvedeno."

- Marjeta Horvatič, kadrovik, Holding Slovenske elektrarne d.o.o.

Zakaj je Microsoft sploh spremenil uporabniški vmesnik, ko pa smo uporabniki nanj navajeni in z njim delamo že več kot desetletje?

Microsoft je med uporabniki naredil analizo in prišel do treh ključnih odgovorov:

  1. Uporabniki so izkoriščali relativno majhno število funkcionalnosti, ki jih je orodje ponujalo, saj je bilo potrebno določeno funkcijo v menijih poznati "na pamet", če jo je uporabnik želel uporabljati.
  2. Uporabniki so si v novi različici orodja želeli novih funkcij, ki so v resnici že obstajale, vendar jih uporabniki niso nikoli odkrili.
  3. Uporabniki so želeli enostavno možnost urejanja videza dokumentov, saj je v današnji poplavi informacij poleg vsebine zelo pomemben tudi videz.

Če tem spoznanjem dodamo še dejstvo, da se je število ukazov v paketu Microsoft Office od prve različice do danes povečalo s 150 na več kot 1.800 ukazov, je razumljivo, da je Microsoft sprejel odločitev, da logika menijev potrebuje spremembo.

 

Kontakt

01/ 2444 202

autocad_februar_2012.jpg

AutoCAD osnovni

Znanje za profesionalno in aktivno delo s programom AutoCAD.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

Naredite lasten e-test

Vas zanima, kako dobro poznajo prodajne produkte vaši prodajalci?

več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje