Pred-testiranje in ugotavljanje potreb

Kaj potrebujejo vaši zaposleni za večjo učinkovitost? Kakšen nivo znanja že imajo?

Poznavanje trenutnega stanja je prvi korak na poti do učinkovitega izobraževanja. Z dolgoletnimi izkušnjami vam nudimo podporo v obliki svetovalne vloge, pomoči pri definiranju vaših potreb in izbiri najbolj primernega izobraževanja ter prilagoditvi le-tega.

 

Hitro do pravega cilja

Pokličite in dogovorili se bomo za spoznavni sestanek ali svetovalni razgovor. Pridemo k vam, srečanje je popolnoma neobvezujoče, želimo le skupaj začrtati pot, ki bo kar najhitreje vodila do zastavljenega cilja.

Skupaj z vami izdelamo analizo stanja in potreb po izobraževanju. Upoštevamo vsebino in naravo dela v vašem podjetju in prilagodimo izobraževanje konkretnim primerom. Udeleženci se zato počutijo bolj domače in lahko pridobljeno znanje takoj prenesejo v prakso.

"Za organizacijo internega tečaja programa Excel v našem podjetju smo se za sodelovanje s podjetjem B2 d.o.o. odločili na podlagi referenc ter celovitosti ponudbe (predtestiranje za lažje oblikovanje homogenih skupin ter končno testiranje, kjer se preveri učinkovitost usposabljanja). Želimo poudariti, da smo bili z izvedbo tečaja zelo zadovoljni. Tečaj je tekel v sproščenem duhu sodelovanja med zaposlenimi in predavatelji. Pohvalili bi atraktiven pristop računalniškega usposabljanja. Ob zaključku tečaja smo izvedli tudi zaključno testiranje pridobljenega znanja in na ta način preverili učinkovitost usposabljanja. Rezultati testiranja so bili več kot odlični, kar samo potrjuje našo pravo izbiro."

- Nina Kraševec, kadrovski manager, Akrapovič d.d.
"Zelo pomembno mi je bilo, da ste si vzeli čas za prvi sestanek, kjer smo se spoznali in ste vi lahko predstavili vaše znanje in vaš način dela, jaz pa sem lahko predstavila naše interne potrebe.
Všeč mi je bilo, da smo izobraževanje lahko izvedli v naših prostorih in v terminu, ki je nam odgovarjal. Tako smo lahko  izobraževanje uskladili z našim delovnimi obveznostmi.
Priporočila bi vas tudi zaradi vaše fleksibilnosti in odličnih predavateljev, kateri so tudi po zaključenem izobraževanju dosegljivi za nadaljnja vprašanja.
Zelo pomembno mi je bilo tudi seveda tudi to, da sem se lahko z vami dogovorila glede fakturiranja in vseh ostalih tehničnih zadev."

- Sabina Rogelj, Miele d.o.o.

Homogene skupine za večjo učinkovitost in maksimalno prilagoditev

Za popolno prilagoditev izobraževanja predlagamo izvedbo predtestiranja za udeležence izobraževanja. Na podlagi rezultatov predtestiranja udeležence razvrstimo v homogene skupine in za vsako skupino prilagodimo izobraževanje.

Predtestiranje poteka prek portala Spletno učenje. Glede na želeno vsebino izobraževanja pripravimo testiranje, ki povzema tematike. Tako ugotovimo posameznikovo znanje na določenem področju.

Svetovanje in oblikovanje skupin glede na predznanje

Na podlagi rezultatov testiranj, vam bomo pripravili poročilo, ki bo zajemalo priporočila po posameznikih v katero skupino vam jih svetujemo vključiti ter kakšen program izobraževanja bi bil za njih najbolj primeren.

 

Več o izvedbi izobraževanj po meri.

 

"S področja računalniških znanj so naši zaposleni naprednejši uporabniki in iskali smo ponudnika računalniških izobraževanj, ki bi lahko na hiter in enostaven način ugotovil raven znanja posameznikov in nam zagotovil tečaje po meri. Vse to smo našli v  podjetju B2 in na podlagi rezultatov testiranj smo zlahka oblikovali homogene skupine ter pripravili kakovostna izobraževanja po naših zahtevah."

- Pavel Škerlj, pomočnik direktorja Skupine KD Group

Kontakt

01/ 2444 202

project_februar_2012.jpg

Projektno vodenje za managerje

Obvladujte čas, stroške in kakovost projektov.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

E-testiranje zaposlenih

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje