Ste se znašli v procesu načrtovanja izobraževanja na točki, ko izvedba ni več vprašljiva, poteka izvedbe pa še niste dokončno definirali. Razmišljate o optimalnih rešitvah, mogoče se pojavljajo določene ovire ali ne veste, kako bi izobraževanje izvedli najbolj učinkovito.

Vsebina izobraževanja

Vsebino tečajev z veseljem prilagodimo vašim potrebam. Spremenimo lahko učni načrt in v izobraževanje vključimo vaše primere.

"Izobraževanje podjetja B2 lahko priporočam vsem, ki si želijo usposobiti zaposlene na najbolj učinkovit način v najkrajšem možnem času."

- Samo Fekonja, svetovalec uprave za področje IT, Dravske elektrarne Maribor d.o.o.

Lokacija izvedbe

Izobraževanje lahko izvedemo:

  • v naših prostorih, v sodobno opremljenih in klimatiziranih učilnicah,
  • na vaši lokaciji z vašo ali našo mobilno računalniško opremo.

 

"Sodelovanje je bilo prilagojeno znanju ki ga imam, pridobila sem nova znanja, ki jih trenutno potrebujem in bi vsem ki se »lovijo« pri uporabi računalniških programov,elektronske pošte priporočala B2, ker ste hitri in korektni."

Ana Perušek, dipl. med. ses. patronažna zdravstvena nega

 

Termini

Pri določanju terminov izobraževanja za zaključene skupine se v največji možni meri prilagajamo vašim željam in zahtevam.

"Novo pridobljeno znanje bo povečalo kakovost dela, saj je bilo na tečaju predstavljenih precej možnosti učinkovitejšega upravljanja z določenimi računalniškimi programi.
Bi priporočili drugim, ker je izobraževanje "a la carte" najbolj učinkovito izobraževanje, ki se poistoveti s potrebami naročnika.
Dobro izurjeni trenerji, še naprej poudarek na izobraževanju, prilagojenemu potrebam posameznih naročnikov."

- Maja Dobravec, kadrovski asistent, GlaxoSmithKline d.o.o.

Klasično, e- ali kombinirano izobraževanje

Izobraževanje vam dostavimo v različnih oblikah:

  • klasično izobraževanje, v živo s predavateljem v učilnicah,
  • e-izobraževanje,
  • kombinirano izobraževanje.

Klasično izobraževanje

Klasično izobraževanje pripravimo posebej po vaših željah. Predavatelj učno snov prepleta s primeri iz poslovne prakse in udeležence vabi k aktivnemu sodelovanju. V večjih skupinah so poleg predavatelja prisotni tudi asistenti.

"B2 uvrščam med poslovne partnerje, ki zanesljivo nudijo celovite in kvalitetne storitve. Udeleženci klasičnih in elektronskih tečajev njihove programe ocenjujejo z najvišjimi ocenami, novo znanje so sposobni prenesti v prakso, zadovoljni so z njihovo podporo po izvedenem tečaju, tečaje priporočajo tudi prijateljem in sodelavcem. Tudi jaz vam jih priporočam!"

- Stanka Ogrinc, vodja projektov v kadrovskem oddelku, Kovinoplastika Lož, d.d

E-izobraževanje

Vsem, ki iščete maksimalno fleksibilnost, ponujamo osvojitev znanja v obliki e-izobraževanja. Učenje kjerkoli in kadarkoli, znanje na klik in na zahtevo, prihranek časa na poti ipd. nudi e-izobraževanje.

E-izobraževanje poteka prek inter|intraneta. Skrbno pripravljena učna e-gradiva s svojo slikovitostjo in multimedijo spodbujajo k odkrivanju novega in preverjanju osvojenega znanja. Nad udeleženci skrbno bdi mentor, ki pomaga in dodatno motivira.

Kombinirano izobraževanje

Kombinirano izobraževanje (ang. "blended learning") združuje klasično učenje in e-učenje, vodeno s strani mentorja, zato zadovolji tako tiste, ki prisegajo na učenje v živo v skupnem prostoru, kot tudi tiste, ki jim fleksibilnost izobraževanja pomeni največ.

"Glede na to, da smo imeli nedavno tega v okviru podjetja B2 izobraževanje, smo bili nad samo izvedbo, strokovnostjo in dostopnostjo predavateljev navdušeni. Bilo nam je všeč, saj so bile vsebine prilagojene na želje naročnika oziroma zaposlenih. Znanje, ki smo ga pridobili, uporabljamo vsakodnevno na delovnem mestu, in le-to nam omogoča optimalni izkoristek delovnika in kvalitetno izpolnitev nalog. Zavedamo se, da je naložba v znanje najboljši kapital in želimo si, da bi kvalitetno posredovanega znanja bili deležni tudi ostali."

- Helena Felicijan, Invel d.o.o.

Dodatne informacije

Pokličite nas. Z veseljem se bomo odzvali tudi na vaše povpraševanje.

Kontakt

01/ 2444 202

excel_vba_februar_2012.jpg

Excel VBA

Izkoristite resnično zmogljivost Excela! Makri in lastne funkcije.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Brezplačna predstavitev dobre prakse v slovenskih podjetjih. Pokličite 01/2444 212 ali
> oddajte zanimanje

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje