Access | tečaji za delo z bazami podatkov

Access

Programi za delo z računalniškimi zbirkami podatkov omogočajo zelo učinkovit način shranjevanja in obdelave velikih količin podatkov. Podatke lahko hitro preiskujemo, poljubno obdelujemo, izdelujemo statistike, obračune ipd. Najbolj znan program za delo z računalniškimi zbirkami je program Access. Lastne podatkovne zbirke, tabele in ustrezne poizvedbe so močna podpora najrazličnejšim analizam. Z uporabo obrazcev je vnos podatkov varen. Izdelava pestrih in informativnih poročil omogoča nazoren pregled nad podatki.

 

"Novo znanje bo vzpostavilo boljši nadzor nad dogodki in stroški povezanimi z njimi. Evidenca vseh dogodkov, informiranje nadrejenih, izdajanje poročil ter izdelava aplikacij za vpogled evidenc. Priporočil bi ga vsakemu, ki ima opravka z več uslužbenci, delovnimi sredstvi, saj lahko vzpostavijo pregled nad vsem na preprost način."

- Jan Dovrtel, dimnikar, skladiščnik, oskrba operative, Dimnikarstvo Dovrtel, d.o.o.

Napredno znanje in uporaba programa za delo z bazami podatkov omogoča še veliko več. Od zasnove podatkovnega modela in njegove nadgradnje v učinkovito aplikacijo za končne odjemalce z enostavno uporabo, pa vse do relacijskega modela za stabilnost podatkov, naprednih poizvedb, številnih možnosti obrazcev in poročil. Za maksimalen izkoristek lahko izdelamo še makre in zaščitimo podatkovne zbirke na nivoju prijave posameznika. 

Več informacij o tečajih

S klikom na spodnje povezave si lahko preberete več informacij o posameznem tečaju za delo z bazami podatkov v programu Access:

Kontakt

01/ 2444 202

excel_tabele_februar_2012.jpg

Excel za računovodje

Podatke boste odslej učinkovito urejali in enostavno analizirali.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

E-testiranje zaposlenih

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje