Tečaji AutoCAD

AutoCAD

Na vseh področjih industrije in inženirskega oblikovanja se za uspešen razvoj uporablja računalniška tehnologija. Le-ta omogoča boljši, hitrejši, učinkovitejši in cenejši razvoj. Ključna je tudi izdelava tehnične dokumentacije, ki mora zadostiti zahtevam standarda, vpeljanega v tehnološko-tehnični proces. Računalniško podprto konstruiranje (angl. CAD - Computer Assisted Design) s pomočjo programa AutoCAD nudi potrebno zanesljivost in učinkovitost. Pomembna je tudi kompatibilnost z ostalimi sodelujočimi v tehnološko-tehničnem procesu. Prenosljivost podatkov iz/v program AutoCAD je podprta z mnogimi orodji. Pokrit je celoten spekter ravninskega (2D) in prostorskega (3D) oblikovanja ter izdelave tehnične dokumentacije.

"S podjetjem B2 imamo odlično izkušnjo že iz prvega usposabljanja ACAD ZA TEHNOLOŠKO SLUŽBO – prilagojen našim potrebam. Skupina, ki je bila takrat nosilec usposabljanja, je popolnoma upoštevala naše želje in potrebe in v celoti izpolnila naša pričakovanja."

- Marija Thaler, Vodja kadrovske službe, ALPLES, d.d., Železniki

Risanje dvodimenzionalne tehnične risbe, načrt hiše, notranje opreme, strojnih elementov ali podobni načrti s kotami, šrafurami in vpisi, pa vse do zahtevnejšega dela - vse to nam računalniško podprto konstruiranje močno olajša. Z nadzorom nad večjim številom projektov, standardiziranim izgledom in boljšim izkoristkom izmenjave informacij med projekti lahko bistveno povečamo učinkovitost. S poznavanjem smernic in upoštevanjem nasvetov za urejanje tehnične dokumentacije je naše delo opravljeno bolj profesionalno.

Z naprednim znanjem izkoristimo tudi orodja za zahtevnejše delo v ravnini in spoznamo številne trike, ki se skrivajo za enostavnimi ukazi. Dobimo nadzor nad večjim številom projektov, znamo vpeljati standardiziran izgled projektov in bolje izkoristiti izmenjavo informacij med projekti. Z izdelavo enostavnih in zahtevnejših prostorskih objektov izkoristimo še prednosti prostorskega oblikovanja oz. modeliranja, saj s prostorskim modelom pridobimo dodatne koristne informacije. Z renderiranjem prostorski model dodatno vizualiziramo.

Več informacij o tečajih

S klikom na spodnje povezave si lahko preberete več informacij o posameznem tečaju AutoCAD-a:

Kontakt

01/ 2444 202

excel_februar_2012.jpg

Excel | praktično znanje

Osvojite znanje Excela skozi tečaj, prilagojen praksi. Že več kot 10.000 zadovoljnih udeležencev.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Spoznajte e-izobraževanje v živo pri nas ali pri vas. Oddajte zanimanje!

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje