Množično pošiljanje pošte

Gospa Alenka sprašuje: "V službi moram večkrat poslati dopise ali obvestila na več naslovov. Naslove prejemnikov na ovojnice pišem ročno. Zanima me, če bi lahko to kako poenostavila?" Prepričani smo, da gospa Alenka s predstavljenim primerom ni osamljena, zato podarjamo trik v Wordu vsem s podobnimi željami.

Spajanje nalepk v Wordu 2003

S spajanjem dokumentov (angl. "Mail Merge") lahko v zelo kratkem času natisnemo poljubno število nalepk z naslovi. Vse kar potrebujemo je seznam naslovov v Wordu, Excelu ali drugem programu. Ker je postopek malo daljši, smo za vas pripravili posebno animacijo, ki vas bo vodila skozi korake. Kliknite na voščilnico:


Če želite v enem dnevu osvojiti znanje za učinkovito pošiljanje množične pošte, vabljeni na delavnico Word | Množično pošiljanje pošte s spajanjem dokumentov.

Tematika spajanja dokumentov za množično pošiljanje pošte je tudi sestavni del tečaja Word nadaljevalni, kjer poleg omenjenega znanja osvojite še sloge, kazala, obojestransko tiskanje, grafika,...

Oglejte si spajanje nalepk v obliki animacije

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Povprečna ocena 1 uporabnika je 5.
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
01.09.2009 ob 11:12 | Melita Sedmak
Ga. Alenka, veseli nas, da vam pomoč v obliki trikov koristi. Glede dodatnega vprašanja pa si je težko takole na kratko predstavljati vašo težavo, zato vas prosim naslednje: če ste že bili na našem tečaju, nas pokličite, ker vam nudimo brezplačno telefonsko pomoč; če pa še niste naša tečajnica, vam lahko pripravimo ponudbo za našo storitev računalniške pomoči. Pokličite 01/ 2444 202 (LJ) ali 02/ 2345 280 (MB).
31.08.2009 ob 20:57 | Alenka
Super animacija, tudi za bolj trde stare glave. Čeprav ne rata "od takoj". Ostal je še en problem. Imam Office 2007 (če je to kaj važno), pri spajanju mi vnese prvo ime in naslov iz exelove tabele ki ima kljukico, ko pa vse združim, dokončam pa ta naslov manjka in je na koncu en prazen prostor. Pa se sprašujem kje le delam napako? Hvala za odgovor če ga dobim.
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje