Projekti in razpisi

10.07.2013

> Interaktivni vodič po evropskih parkih

Osnovna ideja projekta EUParky je otrokom in njihovim staršem ponuditi prilagojeno spletno mesto, interaktivno povezano s številnimi evropskimi nacionalnimi, naravnimi, zabaviščnimi in zgodovinskimi parki. Projekt je v zaključni fazi, zato vabimo vse parke, turistične destinacije, mesta, kraje ter skrbnike naravnih in kulturnih znamenitosti, da se vključijo na našo spletno stran. S tem bodo prispevali k lastni prepoznavnosti in obogatili ponudbo na spletni strani.

 

26.03.2013

> Preprečevanje nelegalne rabe interneta

Projekt je namenjen izobraževanju in usposabljanju otrok, staršev in učiteljev na področju varne uporabe informacijsko komunikacijskih tehnologij, ki so v našem življenju vedno bolj intenzivno prisotne.

11.09.2012

> KOC 2012/2015

Predstavniki Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije opozarjajo, da je eno izmed glavnih tveganj pri izvedbi projekta zagotavljanje zadostnega števila vključitev zaposlenih v programe usposabljanja. Zaposleni se zaradi tekočih obveznosti težko vključujejo v veliko število programov usposabljanj. 

07.06.2012

> RPO - Računalniška pismenost za odrasle

Projekt brezplačnih računalniških tečajev za starejše sofinancirata EU in država. Projekt se nadaljuje tudi v letih 2012 in 2013 in ga v B2 organiziramo na lokaciji v Ljubljani in Mariboru. 

30.04.2012

> S projektom EUParky nastaja nov turistični portal

Logo EUPARKY

Podjetje B2 sodeluje v mednarodnem projektu EUParky, s pomočjo katerega bomo izgradili bogat spletni portal z opisom najrazličnejših parkov: naravni, vodni, adrenalinski, smučarski… Posebnost portala bo v primernosti tako za otroke kot odrasle, poleg koristnih informacij pa bo na njem tudi veliko zabavnih in poučnih elementov.

04.05.2011

> Projekt E-PRAGMATIC

Novembra 2010 smo pričeli z evropskim projektom E-PRAGMATIC, kjer nas bo 16 partnerjev iz sedmih evropskih držav pripravilo multimedijska in interaktivna učna e-gradiva s področja mehatronike.


autocad_2_februar_2012.jpg

AutoCAD v prostoru

Z znanjem AutoCAD-a pričarajte resnično otipljivost 3D objektov.

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Spoznajte e-izobraževanje v živo pri nas ali pri vas. Oddajte zanimanje!

> več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje