Office 2010 – nujna oprema sodobnega zaposlenega

Članek | Računalniške novice

Zadnja leta nas Microsoft  iz verzije v verzijo novih Office programov prijetno preseneča z novostmi, ki nam olajšujejo delo in predvsem olepšajo izgled naših dokumentov. Kar naenkrat lahko prav vsak pripravi izjemno oblikovne in grafično dovršene izdelke.

Managerji npr. lahko v Excelu 2010 na pregleden način, po novem kar znotraj celic, prikažejo podatke, še bolje pa lahko izkoristijo orodje vrtilne tabele z uporabo Power Pivot Tabel. Z Outlookom 2010 je hitrejše iskanje po sporočilih in priponkah, podatki določene osebe pa so zbrani na enem mestu. Komercialisti lahko pripravijo izjemne ponudbe, v Wordu 2010 je izredno izboljšano tudi iskanje in navigiranje po daljših  dokumentih, kar olajša delo. Tisti, ki delate predstavitve, lahko s PowerPoint 2010 še bolj popestrite svoje predstavitve, novost je namreč  vstavljanje filmov s spletnih mest, urejanje video datotek kar znotraj programa, in deljenje predstavitve z drugimi, v živo preko spleta. 

Vabimo vas, da si nekaj primerov zmogljivosti novih Office programov ogledate v video predstavitvi: www.b2.eu/office2010.

Kako posamezniki ali podjetja pridete do znanja?

Do znanja lahko pridete v obliki klasičnega tečaja Prehod na Office 2010, ali v obliki vodenega e-tečaja, ali celo v povsem samostojni obliki samoučenja, preko multimedijskih e-gradiv.

...

Celoten članek (PDF)

 

Ocenite prispevek: Oceni z oceno 1 Oceni z oceno 2 Oceni z oceno 3 Oceni z oceno 4 Oceni z oceno 5
Prispevka ni še nihče ocenil. Bodite prvi!
Pošljite komentar
Ime:
Email:
Poklic:
Vsebina:
Pogoji uporabe
Vaših povratnih informacij in vsebinskih vprašanj smo izredno veseli. Želimo si, da so objavljeni komentarji konstruktivni. Zato bomo vse komentarje, ki bodo vsebovali žaljivo vsebino, kletvice ali spodbujali nestrpnost in nasilje oz. ne bodo imeli vsebinske povezave z objavljenim prispevkom, primorani odstraniti.

V primeru žaljivih in neprimernih komentarjev si pridržujemo pravico, da zabeležimo IP naslov uporabnika.
Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje