Naše partnerstvo

Microsoft Partner z Gold kompetenco

Strokovnost na računalniškem področju potrjujemo tudi s članstvom v Microsoftovem partnerskem programu. Ponosni smo na pridobljeno kompetenco Microsoft ISV/Software Solutions, ki je najvišji možen naziv partnerjev podjetja Microsoft za IT rešitve. Pridobljeni status pomeni priznanje naši strokovnosti in dokaz obvladovanja Microsoftovih tehnologij. Pridobitev certifikata pomeni tudi dokaz za vrhunske in inovativne rešitve, ki temeljijo na Microsoftovih tehnologijah in lahko prispevajo k izboljšanju učinkovitosti poslovanja.

Kompetenca Gold ISV (Independent Software Vendor) nas uvršča v sam vrh zaupanja vrednih poslovnih partnerjev na področju razvoja programske opreme. S to kompetenco izkazujemo visoko usposobljenost naših kadrov, kakor tudi zagotovilo, da so naše rešitve tehnično in vsebinsko prilagojene naročnikom. 

Verlag Dashöfer, založba, d.o.o.

Založba Verlag Dashöfer spada med večje v Evropi, saj se je v dvajsetih letih svojega delovanja in z več kot 5 milijoni zadovoljnih strank v državah Evrope uvrstila med prvih deset v tej panogi. V Sloveniji delujejo od leta 2004. Izdajajo poslovno literaturo, ki poudarja praktični pristop. Da so na pravi poti, potrjuje 13.870 zadovoljnih kupcev. Njihove brezplačne elektronske časopise prejema 35.000 rednih naročnikov.

Osnovni cilj založbe je ponuditi strokovno gradivo vsem tistim, ki potrebujejo aktualne informacije prikazane na jasen in razumljiv način ter podprte s praktični nasveti in konkretnimi primeri. Njihova ponudba za podjetja, podjetnike in javni sektor zajema priročnike (v tiskani in on-line obliki), vestnike (v tiskani in on-line obliki), brošure in e-gradiva, on-line tečaje, seminarje ter brezplačne eČasopise. Področja, ki jih pokrivajo s svojo strokovno literaturo in izobraževanji, so:

 • računovodstvo in finance,
 • obračun plač in delovna razmerja,
 • pravo in sklepanje pogodb,
 • vodenja zaposlenih in management,
 • gradbeništvo, nepremičnine in proizvodnja.

Kontakt in več informacij

Več o podjetju si oglejte na www.dashofer.si ali pokličite:

 • Cvetka Gilly, oddelek kupcev, T: 01/4345 590
 • Larisa Milošič, seminarji, T: 01/4345 596

Posebna ugodnost za stranke B2

Ob naročilu priročnikov, vestnikov ter udeležbi na seminarjih priznajo strankam podjetja B2 10% popust.

Združenje delodajalcev Slovenije

Združenje delodajalcev Slovenije (ZDS), Dimičeva 9, 1000 Ljubljana;

Več na www.zds.si Združenje delodajalcev Slovenije (ZDS) smo prvo prostovoljno gospodarsko interesno združenje v Sloveniji. Interese delodajalcev zastopamo že od leta 1994. Smo spoštovan socialni partner v bipartitnem in tripartitnem socialnem dialogu. Interese svojih članov zastopamo strokovno, argumentirano in transparentno. Sodelujemo z mrežo strokovnjakov iz gospodarstva. Soodločamo in oblikujemo stališča v Ekonomsko socialnem svetu,

Državnem svetu ter različnih komisijah in odborih Državnega zbora. Smo edini predstavnik v mednarodnih delodajalskih organizacijah: BUSINESSEUROPE - Konfederacija evropskih delodajalskih in industrijskih združenj; IOE– Mednarodna organizacija evropskih delodajalskih in industrijskih združenj; BIAC – Delodajalski posvetovalni odbor pri OECD.

Zastopamo interese delodajalcev in vam pomagamo vplivati na socialni dialog, člani lahko aktivno sodelujejo v okviru:

 • • 11 sekcij dejavnosti,
 • • 5 stalnih strokovnih komisij,
 • • Upravnega odbora ZDS,
 • • Skupščine ZDS,
 • • Pogajalskih skupinah za kolektivne pogodbe.

Pri nas dobite prvo in pravo informacijo:

 • dnevna telefonska svetovanja,
 • svetovanje po e-pošti,
 • znanje prenašamo v prakso na različne načine:

Delodajalec – prva in edina delodajalska strokovna revija, ki vam prinaša novosti, strokovna pojasnila, nasvete na področju delovnega prava, kolektivnih pogodb, prejemkov iz delovnih razmerij, davkov in prispevkov, aktualnih ekonomskih kazalcev, stališč, aktualne prakse socialnega dialoga. Baza znanja - na enem mestu vam nudimo izbor najpomembnejših vsebin, ki jih vsak delodajalec potrebuje pri svojem vsakdanjem delu.

Več na: http://www.zds.si/si/baza-znanja/. Delodajalska akademija – že vrsto let razvijamo izobraževanja v obliki seminarjev, ciljno usmerjenih delavnic in tečajev, na sedežu vašega podjetja pa s svetovalno službo ZDS izvajamo svetovanja in izobraževanja po meri podjetja.

Več na: http://www.zds.si/si/izobrazevanje/. Publikacije ZDS – lastne publikacije, ki obravnavajo aktualne tematike, si oglejte na povezavi: http://www.zds.si/si/publikacije/.

GV Založba, založniško podjetje, d. o. o.

GV Založba je že več let vodilna založba pravne literature v Sloveniji. Prvotno je bila ustanovljena kot oddelek podjetja Gospodarski vestnik, samostojna pravna oseba je postala leta 2001. V vseh teh letih je svoje poslovanje razširila iz izdaje štirih naslovov na leto do izdaje več kot 50 naslovov in šestih periodičnih publikacij letno, ob tem pa se je število zaposlenih povečalo s 5 na 23. GV Založba je izdajatelj knjig s področij prava (85 odstotkov), ekonomije, menedžmenta in odnosov z javnostmi ter organizator pravniških dogodkov v Sloveniji. Njeno dolgoletno sodelovanje s pravnimi strokovnjaki in praktiki daje njenim publikacijam avtoritativni položaj v slovenski pravniški skupnosti, z izdajami v Zbirki Manager pa je visoko pozicionirana tudi med slovenskimi poslovneži.

Glavne dejavnosti oziroma produkte GV Založbe lahko razdelimo na:

 • izdaja in založništvo pravnih in poslovnih knjig;
 • soorganizacija vsakoletnih Dnevov slovenskih pravnikov, vodilnega strokovnega in družabnega srečanja slovenskih pravnikov;
 • organizacija seminarjev in drugih dogodkov;
 • izdajanje Pravne prakse, edinega slovenskega pravnega tednika;
 • izdaja drugih pravnih periodičnih publikacij (Podjetje in delo, Pravnik, Zbornik znanstvenih razprav in Pravni letopis).

Dodatne informacije

Več informacij najdete na spletni strani www.gvzalozba.si, na voljo pa so vam tudi prek telefona 01/ 3091 820 oziroma e-poštnega naslova prodaja@gvzalozba.si

Partnerski popusti

Pri nakupu poslovnih knjig (Zbirka Manager in Zbirka PR ter druge) priznavajo strankam podjetja B2 5% popust, pri kotizaciji za dogodke pa 10% (popusti za večje število prijav se s tem izključujejo).

 

AS Klub ugodnosti

S članstvom v AS Klubu ugodnosti lahko pridobite številne ugodnosti na različnih področjih. Prihranite lahko pri vlaganju v vzajemne sklade, zavarovalnih in bančnih produktih, počitnicah in potovanjih, rekreaciji, gostinskih in wellness storitvah, knjigah in revijah, oblačilih in igračah za otroke, obutvi, kozmetiki in drugih storitvah, ki jih pripravljajo njihovi partnerji. Preverite aktualno ponudbo na www.as-klub.si!
Želite koristiti njihovo pestro ponudbo, vendar niste njihov član? Članstvo je brezplačno in brez obveznosti, zato pohitite in izpolnite pristopno izjavo še danes!

project_februar_2012.jpg

Projektno vodenje za managerje

Obvladujte čas, stroške in kakovost projektov.

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

E-testiranje zaposlenih

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje