Izjave strank s področja računalniškega izobraževanja

Izjave strank, ki so se izobraževale iz Excela


Izjave strank, ki so se udeležile delavnic Excel za podporo BI | PowerPivot

 

interEnergo

"Glede na to, da v Interenergu vsakodnevno zelo intenzivno uporabljamo vse MS Office aplikacije, so bili tečaji za naše zaposlene izjemno koristni, saj smo poleg zelo obširnega splošnega znanja o aplikacijah pridobili tudi specifična znanja in veščine, ki nam v veliki meri olajšajo vsakodnevno delo."

- Aneta Kos, Vodja pisarne, interEnergo d.o.o.

Izobraževanje PowerPoint ...

Siemens Healthcare

"V sodelovanju z B2 smo organizirali že mnogo tečajev, s katerimi smo poskušali izkoristiti čimveč funkcionalnosti MS orodij in s katerimi smo si olajšali in optimizirali delo kot tudi izboljšali predstavitve zaposlenih pri strankah in na drugih javnih nastopih. Naši zaposleni so vedno izjemno zadovoljni z vsebino predavanj, predavatelji, kot tudi uporabnostjo tečajev. Napredek pri praktični uporabi pa je takoj viden."

- Katarina Petronijević, Regijska vodja kadrovske službe, Siemens Healthcare d.o.o.

Izobraževanje AutoCAD ...

DRI

"Z izvedbo vašega izobraževanja sem zelo zadovoljen. Ocenjujem, da je bilo izobraževanje izvedeno profesionalno, vsebine podane jasno in razumljivo.
Nadaljnje konstruktivno sodelovanje bo dobrodošlo in koristno za lažje obvladovanje delovnih izzivov."

- Marko Marolt, Vodja sektorja za inteligentne transportne sisteme in elektro strojne naprave, DRI upravljanje investicij, d.o.o.

Predtestiranje, ugotavljanje potreb, izobraževanje po meri ..."Z B2 v prvi vrsti radi sodelujemo zaradi njihove strokovnosti. Razgibano poslovno okolje od nas zahteva visoko stopnjo prilagodljivosti in to pričakujemo tudi od svojih poslovnih partnerjev. V B2 smo našli sogovornika, ki se nam prilagodi tako po vsebini, kot tudi po načinu izvedbe."

- Breda Hladnik, Direktor za pravno in kadrovsko področje, Juteks d.o.o.


"Za organizacijo internega tečaja programa Excel v našem podjetju smo se za sodelovanje s podjetjem B2 d.o.o. odločili na podlagi referenc ter celovitosti ponudbe (predtestiranje za lažje oblikovanje homogenih skupin ter končno testiranje, kjer se preveri učinkovitost usposabljanja). Želimo poudariti, da smo bili z izvedbo tečaja zelo zadovoljni. Tečaj je tekel v sproščenem duhu sodelovanja med zaposlenimi in predavatelji. Pohvalili bi atraktiven pristop računalniškega usposabljanja. Ob zaključku tečaja smo izvedli tudi zaključno testiranje pridobljenega znanja in na ta način preverili učinkovitost usposabljanja. Rezultati testiranja so bili več kot odlični, kar samo potrjuje našo pravo izbiro."

- Nina Kraševec, kadrovski manager, Akrapovič d.d.


"Vse pohvale!!! Profesionalnost zaposlenih na B2 se je zrcalila že od samega pričetka, ko smo se šele dogovarjali in so potekale priprave na izvedbo tečajev v našem podjetju. Glede na raznolikost predznanj udeležencev je bilo predtestiranje odlična ideja!! Kljub temu so imeli naši udeleženci še dodatne želje, ki ste jih upoštevali in se maksimalno potrudili, da je bila vsebina tečajev prilagojena udeležencem. Upoštevali smo tudi vaš nasvet glede prisotnosti asistentov na tečajih, kar se je izkazalo za res dobro. Skupine so tako lahko hitreje napredovale in v danem času osvojile več znanja. Vse pohvale!!! Profesionalnost zaposlenih na B2 se je zrcalila že od samega pričetka, ko smo se šele dogovarjali in so potekale priprave na izvedbo tečajev v našem podjetju. Tečajniki so pridobili več kot pričakovano znanje in so bili z izvedbo tečajev zelo zadovoljni, kar so izrazili ne le v anketah ampak tudi v neformalnih pogovorih. Pohvalili so vse predavatelje in asistente, ravno tako pa tudi gradiva, ki so jih prejeli."

- Helena Šubelj, vodja kadrovske službe, Spar Slovenija d.o.o.


"S podjetjem B2 smo sodelovali na področju uporabe Excela za poslovno uporabo, tako osnovnega tečaja, kot tečaja za zahtevnejše uporabnike. S pristopom in kakovostjo smo zadovoljni. Predavatelji in mentorji so način posredovanja znanja prilagodili predznanju udeležencev, bili so prijazni in zelo strokovni, za dodatna pojasnila pa so na razpolago tudi po končanem usposabljanju. V prihodnosti se bomo še odločili za sodelovanje z B2."

- Rosita Razpotnik, vodja kadrovske službe, Eti Elektroelementi d.d.


"Sodelovanje nas je veselilo in mislim, da smo vsi zadovoljni. Izvedba izobraževanja je bila uspešna, moramo pohvaliti tako predavatelja, kot asistenta. Pridobljena znanja so vsekakor koristna pri vsakdanjem delu. Pri takih tečajih je pač kasneje potrebna vaja in utrjevanje, da zares osvojiš vse pridobljeno znanje. Kar je pomembno, pa je to, da vsaj veš za mnoge možnosti, ki ti jih orodje ponuja in to kasneje lahko uporabiš. Hvala še enkrat in vse lepo tudi vam."

- Polona Szilvassy, vodja finančno računovodske službe, ZD Ljubljana


"Zelo dobro organiziran in pripravljen seminar. Vse pohvale. Prvič sem se srečala z mentoriranjem na delovnem mestu (floorwalker). Lahko rečem, da je to tisto pravo. Skupaj smo rešili - poenostavili veliko problemov ali nisem znala ali pa sem delala narobe (predvsem na zelo kompliciran način). Dobrodošle so tudi spletne vaje, problem je v tem, da nimamo dovolj časa, da bi se poglobili v prav vse. Da povzamem: vse funkcije, ki jih uporabljam v Excelu, sedaj uporabljam "BOLJE"."

- Andreja Šmid, vodja prodajnega oddelka, ETI Proplast d.o.o.


"V zadnjem letu smo z podjetjem B2 d.o.o. izvedli 2 računalniška tečaja »po meri«. Tečaja sta bila izvedena zelo kakovostno in strokovno. Tečajniki so zadovoljni, pridobljeno znanje lahko utrjujejo z brezplačnim dostopom do e-gradiv, prav tako jim je na razpolago brezplačna telefonska pomoč. Kot organizatorka priporočam sodelovanje s podjetjem B2 d.o.o. tudi drugim, saj je njihov način izobraževanja zelo fleksibilen in prilagojen potrebam tečajnikov."

- Tatjana Glažar, Referentka za kadre, Messer Slovenija d.o.o.

Izobraževanje iz Worda ..."B2 smo izbrali zato, ker imamo z njimi dobre izkušnje že iz prejšnjih tečajev. Popolnoma se prilagodijo našim željam glede lokacije, termina, števila udeležencev in predvsem vsebine izobraževanja. Na tokratnem izobraževanju so nas navdušili razni triki, ki bodo naprednejšim uporabnikom omogočili še hitrejšo in učinkovitejšo uporabo Worda."

- Barbara Mlakar, Splošni in kadrovski oddelek, SID banka, d.d., Ljubljana

Izobraževanje ob prehodu na nove verzije Microsoft Office ...

"Zavedanje morebitnih težav poslovnih uporabnikov ob prehodu na Microsoft Office 2007 produkte nas je privedlo do razmisleka o partnerju, s katerim bi si tovrsten prehod bistveno olajšali. Iskali smo nekoga, ki bi se bil pripravljen prilagoditi našemu znanju iz prejšnjih različic in ki bi bil pripravljen nam organizirati šolanje, prilagojeno vsem našim zahtevam. Podjetje B2 nam je ponudilo prav to, hkrati pa smo bili deležni še njihovih drugih ugodnosti, kot so e-izobraževanje in nesporno najboljše mogoče podpore s strani njihovih vrhunsko usposobljenih predavateljev.
Izobraževanje podjetja B2 lahko priporočam vsem, ki si želijo usposobiti zaposlene na najbolj učinkovit način v najkrajšem možnem času." 

- Samo Fekonja, svetovalec uprave za področje IT, Dravske elektrarne Maribor d.o.o.

Izobraževanje iz Accessa ..."Priporočam vsem vodjem prodaje, ki redno potrebujejo podatke iz svojih baz in so odvisni od IT sodelavcev v podjetju. Samostojnost je neprecenljiva."

- Brane K., vodja skupine, Porsche Slovenija
"Zelo uporabno izobraževanje; z malo ali nič predznanja razloženo tako, da lahko res uporabiš tudi v praksi. Koristila bodo vsa znanja; uporabno za različne delovne zadolžitve. Maksimalno kar lahko dobiš v 20 urah."

- Polona O., Porsche Slovenija

Izobraževanje iz MS Project..."Na zelo enostaven in dinamičen način nam je bil predstavljen program MS Project, ki bo končno združil več Excelovih tabel v eno obliko. To je bil tudi prvotni namen, preden smo se odločili za sodelovanje z B2. Upam, da nam bo v realnosti tudi tako uspelo, kot je bilo prikazano na vzorčnih projektih. Posebna pohvala velja predavatelju - gospodu Godcu."

- Miran Sečki, Operativno in Strateško Planiranje, PREIS SEVNICA d.o.o.

 Prilagoditev izobraževanja, e-izobraževanje in telefonska pomoč...

"Menim, da bodo nova znanja, pridobljena na kvalitetnih, našim potrebam prilagojenih delavnicah za učenje računalniških jezikov, povečala učinkovitost in kakovost dela. Odkrito in z veseljem priporočam sodelovanje s podjetjem B2, ki je kooperativno in k stranki naravnano. Pohvalna je tudi možnost utrjevanja novo pridobljenega znanja preko e-izobraževanja. Predvsem pa je pomembno, da imam z e-izobraževanjem možnost pridobiti znanje, ko ga potrebujem. Torej na zahtevo in ne na zalogo. Izredno koristna pa se mi zdi telefonska pomoč, ki jo B2 nudi svojim udeležencem, saj so strokovnjaki na drugi strani žice pravi mojstri."

- Mojca Novak, organizatorka izobraževanj, Združenje bank Slovenije

Reference

Seznam podjetij in organizacij, ki nam zaupajo.

Pestra izbira računalniških tečajev

Vabimo vas, da si ogledate bogato ponudbo tečajev, ki jih izvajamo v različnih oblikah:

 

autocad_februar_2012.jpg

AutoCAD osnovni

Znanje za profesionalno in aktivno delo s programom AutoCAD.

> več

resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Spoznajte e-izobraževanje v živo pri nas ali pri vas. Oddajte zanimanje!

> več

Želite prejemati brezplačne računalniške trike in novice? Vpišite svoj elektronski naslov:
Ob prijavi boste prejeli tudi e-priročnik računalniških trikov na svoj elektronski naslov.
> Zakladnica trikov
  
B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje