Rešitve po meri | načrtovanje, izdelava, vzdrževanje

Po vaši meri izdelamo namizne aplikacije za Windows okolje ali moderne spletne rešitve. Informacijske sisteme razvijamo s sodobnimi orodji. Močna strokovna ekipa sodelavcev in učinkovit projektni pristop sta poroka za kakovost izdelanih rešitev ter obojestransko zadovoljstvo.

Pridobljeno imamo tudi kompetenco Gold ISV (Independent Software Vendor) v okviru partnerstva Microsoft. To nas uvršča v sam vrh zaupanja vrednih poslovnih partnerjev na področju razvoja programske opreme. S to kompetenco izkazujemo visoko usposobljenost naših kadrov, kakor tudi zagotovilo, da so naše rešitve tehnično in vsebinsko prilagojene naročnikom. 

Ponujamo vam sodelovanje v teku celotnega procesa izdelave rešitev po meri, z vami ostanemo tudi kasneje v obliki podpore. Nudimo vam:

  1. analizo potreb in trenutnega stanja,
  2. načrtovanje in razvoj rešitev po meri,
  3. vzpostavitev,
  4. usposabljanje uporabnikov,
  5. help desk in vzdrževanje,
  6. svetovanje,
  7. garancijo,
  8. dolgoročno partnerstvo.

Analiza potreb in trenutnega stanja

Na začetku sodelovanja vas želimo dobro spoznati, saj le tako lahko izdelamo rešitev po meri, ki resnično ustreza vašim željam in potrebam. S pogovori, v obliki krajših poglobljenih intervjujev, se informiramo o vašem načinu dela in dobimo vpogled v vaše potrebe. Seznanimo se tudi z obstoječimi rešitvami.

Načrtovanje in razvoj rešitev po meri

Po opravljenih pogovorih izdelamo natančen načrt predvidene rešitve, ki upošteva tudi morebitne že obstoječe rešitve. Načrtovanje in razvoj spremlja redna komunikacija, v okviru katere skupaj z vami usklajujemo pripombe, želene spremembe in dodatne predloge. Poteka tudi testiranje posameznih funkcionalnosti in ob zaključku razvoja še končno testiranje.

Vzpostavitev

Razvoju sledi namestitev rešitve na vašem strežniku. Običajno najprej predlagamo vzpostavitev testne različice na posebej za to namenjenem testnem strežniku. Sledi funkcionalno testiranje in morebitni manjši popravki in nato namestitev končne različice na produkcijski strežnik. Ob namestitvi vam predamo vso potrebno dokumentacijo, vključno z navodili za uporabo in vzdrževanje aplikacije.

Usposabljanje

Ob namestitvi testne različice rešitve po meri vas seznanimo z njenimi temeljnimi lastnostmi, po končni namestitvi pa izvedemo kratko izobraževanje s prikazom vseh postopkov in lastnosti ter možnostjo dodatnih odgovorov na vprašanja s strani uporabnikov.

Help desk in vzdrževanje

Omogočamo vzdrževanje aplikacije na daljavo in vzdrževanje na vaši lokaciji. Glede na dogovor v garancijski dobi nudimo tudi brezplačno telefonsko svetovanje. V času garancije redno izvajamo vzdrževanje, ki vam ga kot dodatno možnost ponujamo tudi po poteku garancijske dobe.

Svetovanje

Nudimo vam svetovanje z vseh področij razvoja informacijskih sistemov in prenove poslovnih procesov.

Garancija

Za vse razvite rešitve vam nudimo 1-letno garancijo.

Dolgoročno partnerstvo

Cilj pri razvoju rešitev po meri ni zgolj izdelava rešitve, temveč vzpostavitev dolgoročnega partnerstva na področju načrtovanja in implementacije inovativnih rešitev z optimizacijo poslovnih procesov.

Več informacij o rešitvah, prilagojenih specifičnim potrebam

Kakovost prilagojenih rešitev dosegamo tudi s premišljeno in na osnovi bogatih izkušenj izdelano metodologijo. Vabljeni, da si preberete dodatne informacije o uporabljeni tehnologiji

Oddajte povpraševanje!

Kontakt

01/ 2444 212

Povpraševanje

 
resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-testiranje_februar_2012.jpg

E-testiranje zaposlenih

Merite raven znanja zaposlenih in ugotavljajte učinke izobraževanja!

> več

project_februar_2012.jpg

Projektno vodenje za managerje

Obvladujte čas, stroške in kakovost projektov.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje