eCampus | enostavna izdelava privlačnih e-gradiv

 

Sistem eCampus ima vgrajen zmogljiv in za uporabo enostaven sistem za urejanje in upravljanje z učnimi gradivi (LCMS – Learning Content Management System).

Intuitivna raba urejevalnika

Urejevalnik je podoben Wordovemu. Omogoča pripravo vsebin po principu "Kar vidiš, to dobiš." in vključuje enostavno izdelavo strukture učne poti, kazala snovi, dodajanje slik, tabel, opomb, zanimivosti, nasvetov, animacij, simulacij ipd.

Uvoz iz Worda

Besedila, slike in preglednice, izdelane v Wordu, lahko v hipu prenesemo v sistem. Z uvozom se avtomatično ustvari učna pot oz. kazalo e-vsebine.

Multimedijske vsebine

Učne vsebine lahko popestrimo in dodatno ponazorimo z integracijo multimedijskih elementov, izdelanih z orodji, kot so npr. Articulate Studio, Hot Potatoes, Macromedia Studio, Microsoft Movie Maker idr.

Vprašanja in testi

Različni tipi vprašanj in testov omogočajo preverjanje znanja, prilagojeno vsebini, ter realno povratno informacijo o napredku učenja posameznika.

Ankete

Anketiranje udeležencev omogoča redno ovrednotenje izobraževanj, s čimer dosežemo maksimalne učinke. Z anketami dobimo vpogled v mnenja udeležencev o poljubni vsebini, tudi tisti, ki še ni bila obravnavana, na osnovi česar lahko prilagodimo nadaljnje izobraževanje.

Brezplačen katalog in dodatne informacije

Kontakt

01/ 2444 212

Povpraševanje

 
resitve_po_meri_februar_2012.jpg

Rešitve po meri

Napredne programske rešitve po meri.

> več

e-izobrazevanje_februar_2012.jpg

E-izobraževanje v živo

Spoznajte e-izobraževanje v živo pri nas ali pri vas. Oddajte zanimanje!

> več

excel_vba_februar_2012.jpg

Excel VBA

Izkoristite resnično zmogljivost Excela! Makri in lastne funkcije.

> več

B2 d.o.o., Tržaška 42, 1000 Ljubljana, T: 01 2444 202, M: info@b2.eu
B2 Facebook e-učenje