Popusti za podjetja

Popusti za udeležbo v rednih terminih

V primeru večjega števila hkrati prijavljenih udeležencev na tečaje v redno razpisanih terminih (lahko za različne tečaje), vam nudimo naslednje količinske popuste:

Za predplačilo vam nudimo dodaten 5% popust.

Opozorilo: v primeru akcijskih, promocijskih in drugih ugodnejših cen, ki so navedene ob posameznem tečaju za določen termin, se drugi popusti ne upoštevajo.

Popusti za samoplačnike

Samoplačnikom nudimo naslednje popuste:

Opozorilo: v primeru akcijskih, promocijskih in drugih ugodnejših cen, ki so navedene ob posameznem tečaju za določen termin, se drugi popusti ne upoštevajo.

Hkrati upoštevamo največ dva različna popusta.

Brezplačne ugodnosti za vse tečajnike

Priročnik vsebine tečaja

Vsak udeleženec tečaja prejme kvalitetno učno gradivo, ki zajema vsebine tečaja. Gradivo je napisano v obliki postopkov reševanja pogostih opravil in udeležencem koristi tudi po tečaju, pri samostojnem delu z računalnikom.

Telefonska pomoč po tečaju

Vsi udeleženci tečajev imajo možnost brezplačne telefonske pomoči, kadarkoli po izobraževanju. Pomoč omogoča hitre rešitve konkretnih problemov, razbremeni službo za podporo uporabnikom, podjetju zagotavlja bolj optimalno izrabo časa zaposlenih.

Enoletni dostop do e-gradiv z brezplačnim e-asistentom

Vsi udeleženci programov izobraževanja, za katere imamo razvita tudi e-gradiva, boste z udeležbo na izobraževanju prejeli tudi brezplačen enoletni dostop do e-gradiv z obravnavano vsebino. S tem boste lahko še dodatno utrdili pridobljeno znanje, hkrati pa se boste lahko s tega področja posluževali tudi e-asistenta, ki vam bo na zastavljeno vprašanje hitro odgovoril.